Tutti ry:n tutorit 2020

Keitä ovat tutorit?

Tutorit ovat osa Vaasan yliopiston tutorprojektia. He ovat vanhempien vuosikurssien opiskelijoita, jotka opastavat uusia opiskelijoita opiskelun aloittamisessa ja tutustumisessa yliopistoelämään. Heiltä saat parhaimmat vinkit kursseista opiskelijaetuihin. Tutin tutorit ovat mukanasi koko fuksivuoden.

Moikka!

Mä oon Lilja ja aloitan nyt toisen vuoden automaation ja tietotekniikan parissa. Toimin tänä vuonna myös hyvistutorina. Olen alun perin Helsingistä, mutta asustellut yli 10 vuotta ulkomailla. Viime vuonna päädyin sitten Vaasaan ja olen ollut tosi tyytyväinen päätökseeni.

Itse odotan innolla, että pääsen taas opintojen pariin ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Ei ole hetkeäkään jolloin viime syksynä olisi ollut tylsää uusien kavereiden kanssa, joten odotukset ovat korkealla myös tulevalle syksylle.

Itse harrastan tanssia ja tykkään käydä salilla. Minut bongaa myös hyvin usein esimerkiksi Fontanan tanssilattialta, joten sinne mukaan vaan! Isot onnittelut vielä opiskelupaikan saannista ja nähdään syksyllä!

lilja
Lilja Kaitainen, 2 vsk.
aleksi
Aleksi Väinä, 2 vsk.

Heipparallaa!

Oon Aleksi Väinä, 22-vuotias teekkari kotoisin Hämeenkyröstä, ja aloitan nyt toisen vuoden opiskelut Automaatio- ja tietotekniikan alalla. Vaasa on ollut mulle hyvin antoisa paikka niin opiskelujen, kuten myös uusien ystävien ja kokemusten puolesta, vaikka entuudestaan Vaasa ei ollut mulle vielä kovinkaan tuttu kaupunki. Yliopistohan on tunnetusti Suomen kaunein kampusalue, minkä lisäksi Vaasassa työllistyminen on ensiluokkaista, sekä tapahtumien ja bileiden puutetta et tule huomaamaan täällä opiskellessasi.

Ensimmäinen vuoteni eli fuksivuoteni oli yllättämättä erittäin utopistinen kokemus, joka koostui kovasta opiskelusta, uusien ystävien kanssa nauramisesta, hauskoissa tapahtumissa käymisestä ja kaiken kaikkiaan mahtavasta ilmapiiristä koulussa sekä kaupungissa.

Me tutorit pidämme siitä huolen, että teillekin uusille tekniikan opiskelijoille saadaan unohtumaton ensimmäinen vuosi käyntiin Vaasan Yliopistossa! Onnittelut uudesta opiskelupaikastasi ja tervetuloa vielä minunkin puolestani!

Moikka!

Mun nimi on Otto Runola ja opiskelen toista vuotta tuotantotalouden diplomi-insinööriksi. Olen 22 -vuotias ja kotoisin Uudestakaupungista, Varsinais-Suomesta. Vaasassa opiskelu on ollut ihan mahtavaa ja oon nauttinut joka hetkestä. Vaasassa parasta on sen kaunis kaupunki, parhaat uudet ystävät sekä tietenkin Suomen kaunein kampus. Tekniikan opiskelu on ollut uskomattoman hienoa ja sopivan haastavaa, jotta mielenkiinto on säilynyt. Fuksivuosi oli mun yksi elämäni parhaista. Se oli täynnä huikeita tapahtumia, kovaa opiskelemista sekä uuteen ympäristöön ja uusiin ystäviin tutustumista.

Vapaalla tykkään harrastaa monenlaista aktiviteettia aina urheilusta musiikin soittoon. Vaasassa on erinomainen tarjonta harrastemahdollisuuksille ja täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Vaasa on suurkaupunki pienoiskoossa ja välimatkat taittuu hyvin kävelle tai pyörällä helposti. Vaasa on myös ihana merellinen kaupunki, jonka merimaisemaan ei kyllästy koskaan.

Toivottavasti teille fuksit tulee yhtä antoisa ja tapahtumarikas ensimmäinen vuosi kuin mulla oli! Pidetään lippu korkeella alusta alkaen ja tavataan kampuksella!

otto
vilma
Vilma Hämäläinen, 2 vsk.

Heloou!

Suurimmat onnittelut opiskelupaikasta, oot päässy osaks todella huikeeta opiskelijayhteisöä! Oon Vilma Hämäläinen 19-vuotias ja yks sun tän vuoden tutoreista. Syksyllä aloitan toisen vuoden opinnot kauppiksen tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen puolella pääaineena tuotantotalous. Alunperin oon kotoisin Porista, josta nousin sit kartassa vähä ylemmäs tänne Vaasaan! Vaasa on kaikin puolin pähee opiskelijakaupunki ja muutenki oikein mainio kaupunki elää! Ensimmäinen vuosi täällä kulu super nopeesti ja oli kyl kaikin puolin mahtava! Siks oonki oottanu syksyy koko kesän ja myös kannustan teitä kaikkia lähtemää mukaa tapahtumiin ja muuhunki opiskelijatoimintaan kun tänne vaan laskeudutte!! Parasta ehdottomasti on meri aivan kampuksen vieressä ja kaikki huiput uudet kamut. Vapaa-aika täytty heti kaikilla tapahtumilla, hengailu-ja jaostoilloilla sekä tietenki opiskelulla. Vaasas ei varmasti tuu tylsää jos lähtee vaan rohkeesti mukaa uusiin juttuihin. Toivottavasti sunkin fuksivuodesta tulee yhtä huippu!

Can’t wait! Nähdään piaan!!

Moi!

Mun nimi on Lassi Kapanen ja toinen vuosi automaatio- ja tietotekniikan opiskelijana starttaa syksyllä. Tutorina toimimisen ohella olen myös Tutin hallituksessa IT-vastaavana. Oma fuksivuosi oli todella päräyttävä ja hinku takaisin kouluun kasvaa päivä päivältä. Vaasa on ihan huippukaupunki eri opiskelijakulttuureineen ja tekemistä löytyy kaikille. Ite oon alunperin asunut Loimaalla ja sen jälkeen muuttanut pääkaupunkiseudulle, ja Vaasa osuu todella hyvin näiden keskelle.

Mun vapaa-aika koostuu lähinnä erilaisista projekteista ja kaverien kanssa hengailusta. Tällä hetkellä suurin ja myös teihin liittyvä asia on Tutin uudet verkkosivut sekä palvelut. Jos luette tätä meidän verkkosivuilta niin ehkä olen onnistunut keskittymään oleelliseen kaiken muun aktiviteetin ohessa, mitä Vaasalla on tarjota opiskelijoille jopa kesällä.

Ottakaa muhun yhteyttä milloin vaan ja mistä vaan. Nähdään kampuksella!

WhatsApp Image 2020-08-26 at 13.18.54
Lassi Kapanen, 2 vsk.
niko
Niko Jokinen, 2 vsk.

Vanhan viisauden mukaan maailma loi Vaasan esikuvakseen: aurinkoinen, viehättävä, yhteisöllinen, tapahtumarikas ja merellisen raikkaan tuulinen. Olen toisen vuoden tuta/tjt opiskelija Jokisen Niko ja pidän huolen, ettei kukaan teistä uusista fukseista pääse hukkumaan meidän yhteisestä opiskelijalaivastamme, jossa ei päde mitkään promillerajoitukset.

Vaasan kasvattina varmistan, että jokainen teistä tulee rakastumaan elämänne parhaaseen valintaan saapua tänne länsirannikon helmelle. Kuten Tolstoi kirjoitti, fuksivuodestanne tulee olemaan ikimuistoinen ja ylivoimaisesti elämänne huikein vuosi. Uudet ihmiset, joiden kanssa muodostaa Suomen opiskelijakulttuurin esikuvaa, ovat pohjatuki kaikelle kokemallasi tulevien vuosien aikana. Siksipä tärkein vinkki minkä annan, on olemalla mahdollisimman avoin kaikelle toiminnalle ja heittäytyä mukaan.

Järjestäkää Vaasalle aikaa, pitäkää huoli itsestänne ja muistakaa pitää helvetin hauskaa. Älkää kokeko paineita ottaa yhteyttä meihin tutoreihin. Autetaan niin asiassa kuin asiassa tai jos ei voida olla avuksi ni tullaa seuraksi ja leivotaa vaikka mokkapaloja. Ei mulla muuta lisättävää. Nautitaan yhdessä Suomen kauneimman kampuksen äärellä. Nähään siellä!

Moi!

Mun nimi on Siiri Stenborg, oon 23-vuotias ja kotoisin Lahdesta. Syksyllä mulla alkaa toinen vuosi tuta/tite-opiskelijana ja mulla on pääaineena tuotantotalous. Mun vapaa-aika kuluu pitkälti urheillen, ruokaa laittaen sekä nään paljon mun ystäviä. Oon asunut Vaasassa pian vuoden ja voin todeta, että tänne muutto oli elämäni yksi parhaimmista päätöksistä. Vaasa on huikea opiskelijakaupunki, sillä täällä on hyvät harrastusmahdollisuudet, Suomen kaunein kampus sekä yliopistolla on erittäin hyvä yhteishenki, puhumattakaan mahtavista bileistä.

Oma fuksivuosi oli aivan huikea ja erittäin tapahtumarikas ja musta tuntuu, että vuosi meni ihan silmän räpäyksessä. Haluan sanoa vinkkinä teille uusille opiskelijoille, että kannattaa ottaa kaikesta ilo irti heti alusta alkaen ja lähteä reippaasti mukaan kaikkeen mikä vähänkään kiinnostaa.

Todella suuret onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa aurinkoiseen Vaasaan. Hyvää loppukesää ja nähdään syksyllä!

WhatsApp Image 2020-08-26 at 14.47.31 (1)
Siiri Stenborg, 2 vsk.
eetu
Eetu Lunteri, 3 vsk.

Moikka!

Lämpimät onnittelut uudesta opiskelupaikastasi Vaasan yliopistossa ja tervetuloa Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin, Vaasaan! Nimeni on Eetu Lunteri ja aloittelen syksyllä kolmannen vuoden opinnot tuotantotalouden parissa. Oon alunperin porilainen, mutta näiden parin vuoden aikana olen jo kohtalaisesti vaasalaistunut.

Kaksi vuotta sitten olin samassa tilanteessa kuin suurin osa teistä. Edessä oli uusi koulu, uusi kaupunki ja uudet kaveripiirit. Ensimmäisten päivien aikana kaikenlaista tietoa tuli valtavasti, ja oli täysi työ pysyä perillä niin aikataulullisista kuin käytännönkin asioista. Onneksi omat tutorimme auttoivat meitä silloin kiperissä tilanteissa, joten nyt myös mekin haluammekin varmistaa, että te saatte tarvittavaa tukea koulun aloitukseen!

Vaasa on osoittautunut aivan valtavan hienoksi opiskelijakaupungiksi, onhan meitä korkeakouluopiskelijoita täällä yli 13 000! Vaasan yliopiston kampus meren äärellä hakee vertaistaan ja ainejärjestöjen poikkitieteelliset tapahtumat pitävät mielenkiintoa yllä opiskelussa. Oma fuksisyksyni oli mahtava, ja sitä muistelen usein lämmöllä. Me tutorit takaamme, että edessänne on varmasti yksi ikimuistoisimmista vuosistanne. Suosittelenkin ottamaan tulevasta vuodesta kaiken ilon irti, ja olemaan aktiivinen niin koulussa kuin tapahtumissakin!

Jos jokin askarruttaa, kannustan rohkeasti  kysymään neuvoa! En sano tietäväni kaikkea, mutta ainakin lupaan auttaa löytämään vastauksen!

Nähdään kampuksella 🙂

Moro!

Olen Hamzah Dajani ja alun perin kotoisin Kouvolasta. Olen niitä harvoja, jotka AMK:n jälkeen on hakenut vielä yliopistoon jatko-opiskelemaan, joten voin sanoa opiskelijaelämän olevan Vaasassa mahtavaa. Nyt syksyllä aloitan toisen vuoteni yliopistossa energia- ja informaatiotekniikan parissa. Energiatekniikkaa opiskelin myös AMK:ssa ja sieltä saadun mielenkiinnon takia hain myös yliopistoon.

Vapaa-aika menee kahviloissa, tietokoneella, jotain hyvää kirjaa lukien sekä vietän paljon aikaa ystävieni kanssa. Kesäisin käyn myös paljon pyöräilemässä ja ihailemassa Vaasan mahtavia maisemia. Oma fuksivuoteni oli tapahtuman täytteinen ja osa niistä oli myös Vaasan ulkopuolella, joten aika ei tullut tylsäksi. Olen tutustunut vuosien saatossa moniin uusiin ihmisiin opiskelujen parissa niin oman alan opiskelijoihin sekä muiden alojen opiskelijoihin.

Vaasassa on paljon tekemistä ja tapahtumia, joten olkaa valmiita menemään ulos niin päivisin kuin iltaisin. Muistakaa ottaa reippaasti yhteyttä, jos on jotain kysyttävää niin tapahtumista kuin koulusta.

Nähdään syksyllä kampuksella!

asdasd
Hamzah Dajani, 5. vsk.
WhatsApp Image 2020-08-26 at 15.18.20
Reetta Heikkilä, 2 vsk.

Moikkamoi!

Ihan heti ensimmäiseksi tähän alkuun haluan onnitella sua suuresti saamastasi opiskelupaikasta! Mää oon siis yks sun tutoreista, Reetta Heikkilä ja ikää mulla mittarissa 20 vuotta. Nyt syksyllä starttaa mun toinen vuosi opintoja kauppiksen puolella tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen ohjelmassa ja näistä kahdesta edellämainitusta valitsin mun pääaineeksi tuotantotalouden. Toimin tänä vuonna myös juurikin tutatiten hyvistutorina. Kotoisin oon Oulusta (jee hyvä Kärpät!!!) mutta täytyy myöntää, että ensimmäisen opiskeluvuoden aikana Vaasa kyllä valloitti mut täysin ja Vaasasta onki muodostunu mulle ihana uus kotikaupunki. Vaasa on niiiiiiin nätti kaupunki, täällä ei oo pitkä matka oikeestaan mihinkään ja yliopistolla meillä on tiivis opiskelijayhteisö. Vaasan ja sen yliopiston lisäksi asioita mistä tykkään, on esimerkiks kesä, koirat, kahvi ja irtokarkit. Siinäpä varmaan ne kaikista tärkeimmät.

Mun oma fuksisyksy oli best ja jos sen yrittää näin pähkinänkuoreen tiivistää, niin siihen kuulu paljon uusia kavereita, erilaisia tapahtumia ja noh, ihan sitä opiskeluakin. Mää ja kaikki muut tutorit varmistetaan, että myös teidän uusien fuksien eka opiskeluvuosi tulee olemaan ikimuistoinen!

Tähän loppusanoiksi: tervetuloa Vaasaan, huippua saada just sut mukaan meidän porukkaan ja nähdään syksyllä kampuksella!

Hei sinä, uusi Tuttilainen!

Miten hienoo saada sut mukaan! Mä oon Vilma Hjelt, 23 v. ja kotoisin Lapualta. Opiskelen tuotantotaloutta kauppatieteiden puolella kolmatta vuotta ja tänä syksynä maisteritutorin hommissa.

Päivät mulla kuluu pääasiassa yliopistolla kahvikupin äärellä ja jonkin verran töissäkin. Vapaa-ajalle harrastan partiota ja siellä pääseekin tasapainottamaan opiskelijaelämää pikkulasten kanssa luonnossa touhuammalla. Suosittelen osallistumaan opiskelijatapahtumiin ja erityisesti etsimään niiden laajasta kirjosta itselle mieluisat. Myös ainejärjestöt, osakunnat sun muut opiskelijayhteisöt on aika mahtava tukiverkko, joten kannattaa lähteä rohkeasti mukaan!

Mun polku johti Vaasaan monen onnekkaan sattuman kautta Oulusta. Ja vaikka Vaasa oli entuudestaan kovin vieras ei mennyt kauaakaan ennekuin ihana opiskelijayhteisö tempasi mukaansa ja aurinkoisesta kaupungista tuli riemuisa koti. Riemua piisaakin kohta, kun päästään tutustumaan teihin! Tervetuloa Vaasaan!

Ja ottakaa rohkeesti yhteyttä tutoreihin, jos jokin alkaa mietityttään.

Nähdään syksyllä!

WhatsApp Image 2020-08-26 at 15.56.43
Vilma Hjelt, 3 vsk.
WhatsApp Image 2020-08-26 at 15.04.08
Eemi Rautiainen, 3 vsk.

Moikka!

Oon Eemi Rautiainen 23-vuotias sähkö- ja energiatekniikan opiskelija, syksyllä aloitan kolmannen vuoden opinnot Vaasan yliopistossa ja toimin myös tekniikan tutorina. Alun perin olen kotoisin Pietarsaaresta mutta syksyllä 2018 muutin Vaasaan opiskelemaan ja voin sanoa, että tein loistavan päätöksen. Varsinkin omasta fuksivuodesta jäi huikeita muistoja ja me tutorit pidämme huolen, että teidän fuksisyksynne on vähintään yhtä huikea. Voin luvata, että edessä on ikimuistoinen syksy täynnä huikeita tapahtumia ja uusia kavereita.

Opiskelupaikkana Vaasa ja eritoten Vaasan yliopisto on aivan mahtava. Vaasassa yliopistolla on Suomen kaunein kampus puhumattakaan sen loistavasta yhteisöllisyydestä tai ilmapiiristä. Tekeminen ja kaverit ei tule loppumaan erilaisten tapahtumien ja bileiden ansiosta. Kaiken lisäksi Vaasa on viihtyisä ja aina niin aurinkoinen kaupunki lyhyine etäisyyksineen.

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Vaasaan. Syksyllä nähdään!

Morjesta!

Suuret onnittelut koulupaikasta ja tervetuloa Vaasaan! Mun nimi on Aleksi Töyry, ja oon yksi teidän tulevista tutoreista. Ikää löytyy 22-vuotta ja syksyllä starttaa meikäläisen toinen opiskeluvuosi Tuta/Tite opintojen parissa. Kotoisin olen Salosta ja Vaasaan olen kotiutunut paremmin kuin hyvin ja kesäkin on tullut vietettyä Vaasan aurinkoisissa maisemissa.

Opintojen aloittaminen oli mulle ja varmasti kaikille muillekin jännittävä muutos elämässä ja etenkin uuteen kaupunkiin muutto vaatii jonkin verran käytännön järjestelyitä, jotka kannattaa katsoa hyvissä ajoin kuntoon. Siksi haluankin muistuttaa, että me tutorit ollaan täällä just teitä varten ja multa voi epäröimättä tulla kysymään, jos jokin asia askarruttaa esimerkiksi Vaasaan tai opintojen aloittamiseen liittyen!

Teit todella hyvän valinnan valittuasi nimenomaan Vaasan Yliopiston, sillä Vaasa on ihan huikea kaupunki ja etenkin yliopiston upea kampusalue hakee vertaistaan. Täällä myös harrastusmahdollisuuksia riittää jokaiseen makuun ja aktiivinen opiskelijayhteisö pitää huolen, ettei tekeminen ja kaverit lopu kesken! Opiskelujen aikana ja valmistumisen jälkeen Vaasasta löytyy myös mahtavia työpaikkoja kansainvälisessä ympäristössä. En malta oottaa syksyn alkua, että pääsen opastamaan teitä fukseja opiskelijaelämän pariin!

Hyvää loppukesää ja syksyllä nähdään!

akke
Aleksi Töyry, 2 vsk.
vilja
Vilja Tallgren, 2 vsk.

Moikka!

Mun nimi on Vilja, ja opiskelen toista vuotta kaupan puolella tuta-tjt:llä tietojärjestelmätiedettä. Oon alunperin Helsingistä, mutta sopeuduin Vaasaan nopeasti, enkä olisi voinut tehdä parempaa valintaa opiskelupaikan suhteen. Vaasa on eloisa opiskelijakaupunki ja yliopistolla on ihana tunnelma. Parasta on lyhyet välimatkat ja moninainen tapahtumatarjonta.

Koulujuttujen lisäksi olen mukana järjestöhommissa (Veson ja Estiemin hallituksissa) ja käyn opiskelijatapahtumissa aktiivisesti. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa ystävien kanssa, ulkoilla ja tehdä käsitöitä. Todennäköisimmin minut löytää Tritoniasta, VYY:n aamujoogasta tai VR:n kyydistä matkalla jonnekin päin Suomea. Oon myös innokas kotipuutarhuri ja kasvatan hedelmien siemenistä viherkasveja (tätä ei kuulemma kannata kertoa, koska ne kuoli kaikki).

Vaikka syksy toteutetaan osittain etänä, ootan innolla koulun alkua ja paluuta Vaasan opiskelija-arkeen. Vielä kerran onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Suomen kauneimmalle kampukselle!

Edellä mainittu on 21-vuotias huumorimies pääkaupunkiseudulta. Toista vuotta aloittelen Vaasassa ja pääaineena tuotantotalous. Urheilu ja epämääräinen perseily on lähellä sydäntä. Olen sponttaani ja seikkailuhenkinen nuorukainen, jolla juttua riittää välillä liikaakin. Lapsuuteni vietin Kalajoella, jossa kiinnostuksen kohteena oli jääkiekko. Kalajoki sai jäädä 5. luokalla, kun jatkoin seuraavaan suurkaupunkiin Kokkolaan. Kokkolassa mailan heiluttelu jatkui ja samalla keksimme kaverien kanssa monia uusia keinoja koettelemaan naapuriemme hermoja. Kokkolasta matka jatkui lukioon Helsinkiin.

Maalaispojalle tähän muutokseen tottuminen vei aikansa. Kun lukion viimein sain päätökseen, alkoi vuosi armeijassa. Siellä koettiin paljon, mutta höpötellään siitä joskus toiste. Onnekseni sain koulupaikan Vaasasta ja näin palvelusaikani jälkeen siirryin tänne Pohjanmaan rannikolle. Täällä ollaan viihdytty siitä asti. Työpaikka löytyi onnekseni täältä ja näin olen kesän viettänyt kenkiä myyden tasaisen huonolla ruotsinkielellä. Syksyn bileitä ja uusien fuksien saapumista odotellessa!

mikael
Mikael Päivärinta, 2 vsk.
emma
Emma Kangas, 2 vsk.

Hei!

Mun nimi on Emma Kangas, ja oon tekniikanalan liikkatutor. Oon 21-vuotias toisen vuoden sähkö- ja energiatekniikan opiskelija ja kotoisin Lapualta. Oon harrastanu muun muassa suunnistusta, futista ja yleisurheilua. Vapaa-ajalla mut löytää todennäköisesti joko treenaamasta tai Espresso Housesta.

Mahtavaa, että just sä aloitat opinnot Suomen kauneimmalla kampuksella eli Vaasan yliopistos! Alus tulee varmasti paljon uutta infoo, mutta huoli pois, sillä me tutorit ollaan teidän tukena ja muistutellaan kyllä asioista. Syksyllä järjestetään paljon erilaisia fuksitapahtumia, ja kannustan sua osallistumaan mahdollisimman moneen niistä. Tapahtumia löytyy moneen eri makuun, ja tutustut varasti moniin huipputyyppeihin siellä. Me tutorit halutaan varmistaa, että jokaiselle tulee huippu fuksisyksy, ja jos sulle tulee kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä. Lämpimät onnittelut vielä opiskelupaikasta, ja tervetuloa Vaasaan!

Nauti loppukesästä ja syksyllä nähdään!

Moikka!

Mun nimi on Soja Toppinen, oon 19-vuotias ja kotoisin Kajaanista. Syksyllä mulla starttaa tekniikan opintojen toinen vuosi ja tuun myös toimimaan tutorina teille uusille tekniikan opiskelijoille! Mulle Vaasa ei ollut entuudestaan tuttu paikka ennen opiskelujen aloittamista, minkä takia tänne muutto jännittikin melko paljon. Kuitenkin opiskelu täällä Vaasassa on ollut aivan parasta, ja oma fuksivuosi oli valehtelematta varmastikin paras vuosi tähän mennessä omassa elämässäni.

Vaasan yliopiston yhteisöllisyys ja poikkitieteellisyys on aivan
huippua! Tapahtumia ja bileitä löytyy varmasti jokaiseen makuun
sekä liikunta- ja muita harrastusmahdollisuuksia on paljon! Lisäksi meillä on Suomen kaunein kampus, jossa opiskeleminen on super viihtyisää kauniiden maisemien ja hyvien tilojen ansiosta.

Tuutte varmasti viihtymään Vaasassa ja me tutorit pidetään myös huoli siitä, että teidänkin eka vuosi Vaasassa lähtee hyvin käyntiin!

Paljon onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa Vaasaan, nähdään syksyllä!

soja
Soja Toppinen, 2 vsk.