Tutti ry:n tutorit 2021

Keitä ovat tutorit?

Tutorit ovat osa Vaasan yliopiston tutorprojektia. He ovat vanhempien vuosikurssien opiskelijoita, jotka opastavat uusia opiskelijoita opiskelun aloittamisessa ja tutustumisessa yliopistoelämään. Heiltä saat parhaimmat vinkit kursseista opiskelijaetuihin. Tutin tutorit ovat mukanasi koko fuksivuoden.

Heipsheips!

Mä oon Roosa Kalliovalkama ja mulla starttaa syksyllä kolmas vuosi sähkö- ja energiatekniikan opintoja. Toimin tänä vuonna tekniikan hyvistutorina. Muutin opintojen perässä muutama vuosi sitten Vaasaan Kangasalan perämetsistä. Päätöstä muutosta en kyllä kadu, sillä Vaasasta on tullut mulle uusi kotikaupunki.

Ootan todellakin innolla pääseväni takaisin opintojen pariin ja vielä mahdollisesti lähiopetukseen pääsyä. Puolitoista vuotta etänä alkaa painaa hieman, mutta hienosti siitäkin selvittiin. Oma fuksisyksyni oli onneksi vauhdikas ja hauska. Eipä tainnut olla tylsiä hetkiä ollenkaan, sillä aina oltiin uusien kavereiden kanssa tutustumassa Vaasaan ja sen antimiin. Tiedän, että tänäkin syksynä saadaan kunnon mähinät käyntiin!

Uskon, että tänä syksynä tuun tapaamaan sut jossain kohtaa fuksiviikkoja. Oon tosi rento ja musta saa aina juttukaverin. Kerro mulle sun syksyn meisingeistä tai lempikirjasta tai D&D classista. Ja mikäli eksytään samalle tanssilattialle, tuu ihmeessä reivaan mun kaa! (:

Vielä kerran: Onnee, että sait opiskelupaikan just Vaasasta.

Tutorkuva_roosa_kalliovalkama
Roosa Kalliovalkama, 3 vsk.
pastedImage
Roni Haakana, 2 vsk.

Moi!

Mä oon Roni Haakana. Ikää on se 24 vuotta, ja aloitan toisen vuoden automaation ja tietotekniikan alalla. Vapaa-aikani tykkään käyttää kuntosalin ja tietokoneen äärellä, ja lähivuosien aikana olen myös löytänyt intohimon grillaamiseen ja erilaisiin makuihin. Tämän takia minut saattaa löytää Vaasassa tuijottamassa kauppojen maustehyllyjä.

Pääsy Vaasaan on yksi parhaimmista asioista, mitä elämässäni on tapahtunut. Oman fuksivuoden tapahtumat olivat suurimmilta osilta etäältä, mutta tämä ei kuitenkaan menoa lannistanut. Oikean porukan ja hyvin suunniteltujen tapahtumien ansiosta sain kokea erilaisen, mutta kunnollisen opiskeluvuoden.

Odotan innolla seuraavan lukuvuoden alkua, tulevia tapahtumia ja etenkin teidän rakkaiden fuksien saapumista. Vaasalaistuminen on helppoa ja sinäkin sovit varmasti joukkoon.

Nähdään kampuksella!

Moi!

Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa tänne Suomen aurinkoisimpaan
kaupunkiin!! Oon Anni Luukkonen, tokan vuoden tuta/tjt -linjan opiskelija kauppiksen puolella, pääaineena tietojärjestelmätieteet. Tänne länsirannikolle rantauduin Helsingistä, mutta alunperin oon tuusulalainen. Ikää löytyy pyöreet 20 vuotta ja näiden vuosien aikana oon ehtinyt koukuttumaan salmiakkiin, saunomiseen ja hiihtoon.

Vaasaan tykästyin heti ja toivon, että tekin tuutte tykkäämään! Meri ja kaikki muukin on kivasti lähellä, kampus Suomen kaunein ja auringonlaskut aina niin upeita. Vaasan opiskelijayhteisö on osoittautunu aktiiviseksi, ja kannustankin teitä lähtee rohkeesti mukaan uusiin juttuihin. Toivotaan, et tilanne on syksyllä hyvä ja päästään nauttimaan yhessä Vaasasta ja opiskelijaelämästä – ootan sitä yhtä paljon kuin tekin.

Nauttikaa loppukesästä! Syksyllä nähään!!

AnniKuva
Anni Luukkonen, 2 vsk.
Created with RNI Films app. Preset 'Agfacolor 50's Muted'
Anni-Maria Lehtimäki, 3 vsk.

Mää oon Anni-Maria ja oon kotoisin Aurasta, joka on pieni landekylä Turun kupeessa. Täällä Vaasassa mulla alkaa jo kolmannen vuoden opinnot automaatio ja tietotekniikan parissa.

Vaasassa olen viettänyt elämäni parhaimpia päiviä kaveriporukkani kanssa. Siksi olen innoissani tutustumassa myös uusiin yliopistolaisiin eli teihin! On myös ilo päästä tutustuttamaan teidät kaikki aurinkoiseen Vaasaan.

Vapaa-aikani kuluu yleensä matikkaa laskiessa tai muita koulujuttuja tehdessä, mutta hauskaa teekkarina osataan pitää. Opiskelun ja hauskanpidon ohella ulkoilen, pyöräilen ja pelaillen videopelejä. Nyt vaan malttamattomana odottelemaan tulevaa tutorsyksyä ja onnittelut vielä opiskelupaikasta kaikille. ​

Hellurei!

Olen Alma Ohrankämmen, 21-vuotias ja opiskelen kolmatta vuotta automaatiota ja tietotekniikkaa. Pääaineeni lisäksi opiskelen sähkötekniikkaa sivuaineena, joten minuun voi törmätä useammassakin osoitteessa. Lapsuuteni vietin Lapin syövereissä, Kemijärvellä ja muutin myöhemmin toiselle puolelle Suomea, Helsinkiin, suorittamaan lukion, jonka jälkeen eksyin aurinkoiseen Vaasaan. Minulle Vaasa tuli kaupunkina uutena tuttavuutena, mutta hyvät opiskelijakaverit ja selkeä julkinen liikenne helpotti Vaasaan tutustumista!

Pidän itseäni suhteellisen nörttinä, koska tykkään useimmista määritelmän täyttävistä kuvauksista. Joten rohkeasti puhumaan aiheesta kuin aiheesta, kiinnostusta löytyy aina! Vapaa-aikani vietän usein kavereiden, tietokoneen, käsitöiden tai erilaisten projektien parissa. Muutaman vuoden yliopisto-urallani olen kerennyt saamaan hyviä ystäviä, oppimaan paljon uutta ja pitämään hauskaa erilaisissa tapahtumissa. Vaasa on tarjonnut hyviä mahdollisuuksia saada uusia tuttavuuksia niin korkeakoulujen sisällä kuin niiden ulkopuolellakin.

Kuva
Alma Ohrankämmen, 3 vsk.
veikka_lento
Veikka Lento, 2 vsk.

Moro!

Mun nimi on Veikka Lento ja oon Hämeenlinnasta kotoisin oleva 21-vuotias kaiffari. Ennen kuin kerron itestäni lisää onnittelen isosti opiskelupaikan johdosta! Toimin tuta&tite hyvistutorina tänä vuonna. Niin kuin jo kävi ilmi, opiskelen tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteiden ohjelmassa. Pääaineena tuotantotalous ja nyt starttaa toinen opiskeluvuosi.

Vaasassa kävin ensimmäisen kerran vasta muuton yhteydessä ja hyvin pian huomasin ihmetteleväni, miksi en ole siellä aikaisemmin käynyt. Vaasa on ihan huippu mesta! Parasta siellä on ihmiset, meri ja meininki. Vaasa ei välttämättä oo kaikkien ensimmäinen hakukohde, mutta ketään tuntemaani se ei ole jättänyt kylmäksi.

Mä käyn vapaa-ajalla jumppailemassa punttisalilla, lyön palloja padelin merkeissä ja pyörin muuten vaan pitkin Vaasaa kaverien kanssa. Eli muhun törmäätte varmasti fuksijuttujen ulkopuolellakin. Pidetään kiva syksy teidän kaikkien kans. Ja lopuks vielä se, että tulkaa matalalla kynnyksellä puhumaan, jos on jotain huolia/murheita tai ihan muuten vaan.

Nauttikaa kesästä ja nähdään syksyllä!

Moro tulevat Tuttilaiset! 🙂

Heti alkuun suuret onnittelut opiskelupaikasta! Uskon, että monelta on vierähtäny nyt iso kivi sydämmeltä kun pääsykoe yms härdelli on ohi! Mä oon tosiaan Koskisen Veikka-Aleksi (ihan vaa Veikka tai veke) ja alotan syksyllä kolmannen vuoden täällä aurinkoisessa Vaasassa tietojärjestelmätiedettä opiskellen. 

Nautin suunnattomasti kavereiden kanssa härväämisestä ja odotankin paljon, että pääsen tutustumaan teihin uusiin opiskelijoihin! Kaikenlaiset opiskelijatapahtumat on myös lähellä sydäntä ja toivon, että nähdäänkin syksyllä niissä!! Toivottavasti päästään syksyllä jo lähes normaaliin opiskelijaelämään, sillä voin vakuuttaa että se elämä on uskomattoman upeeta. 

Suosittelen jo heti alkuun kaikkia olemaan avoimin mielin Vaasaan tultaessa ja lähtekää rohkeesti kaikkeen mahdolliseen mukaan, se kannattaa!! Tutustukaa ihmees myös eri ainejärjestöihin ja Vaasaan ylipäänsä ja muistakaa että me tutorit ollaan teitä varten! Meiltä saa aina kysyä mistä vaan mieltä askarruttavista asioista.

Pysykää terveinä!!!! 

image0
Veikka-Aleksi Koskinen, 3 vsk.
IMG_4718
Elias Kyllönen, 2 vsk.

Moro!

Suurimmat onnittelut opiskelupaikasta, et tule varmastikaan pettymään siihen mitä Vaasa tarjoaa!

Oon Elias Kyllönen 20-vuotias ja yks sun tän vuoden tutoreista. Syksyllä aloitan toisen vuoden opinnot kauppiksen tuotantotalouden puolella. Alunperin oon kotoisin Kangasalta. En kuitenkaan ole katunut hetkeäkään Vaasaan lähtöä. Vaasassa ihmisen on hyvä olla, opiskella ja juhlia.

Ensimmäistä vuotta meillä häiritsi hieman korona, mutta uskon tämän vuoden menon olevan huikea. Sen takia olenkin odottanut syksyä koko kesän ja myös kannustan teitä kaikkia lähtemään mukaan tapahtumiin sekä muuhunki opiskelijatoimintaan, jotta saatte kaiken irti Vaasasta.

Parasta Vaasassa on ehdottomasti on haalarikansa ja kaikki huiput uudet ystävät joita löydätte. Vapaa-aika täytyykin heti kaikilla tapahtumilla, hengailu-ja jaostoilloilla sekä tietenkin opiskelulla. Vaasassa ei varmasti tule olemaan yksinäistä kunhan lähtee innokkaasti mukaa uusiin juttuihin. Toivottavasti sunkin fuksivuodesta tulee yhtä huippu!

Tervetuloa Vaasaan!!!

Yessir!

Nimi on Henri ja toinen vuosi pärähtää nyt automaation ja tietotekniikan merkeissä. Tosiaan Jyväskylästä tultu tänne Vaasaan papereit hakee. Vaasa onkin jo tuttu entuudestaan, jonka näkee mun passistakin, lapsuus ajat ennen peruskoulua on siis vietetty täällä. Hieno oli kaupunki sillon ja hieno on nytkin. Ikää mulla tosiaan on sen 21 vuotta ja syntynyt oon 1999 vuonna. Mun vapaa-aika koostuu salilla juttelusta ja koulusta tietenkin. Kesäsin tulee paljon uimas käytyy ja kentillä tulee kans vietettyy iso osa päivistä, eniten koriskentil kyl. 

Pandemia koetteli kyllä omaa fuksivuotta hyvin paljon ja osittain tunnen itteni vieläki fuksiks. Minnekään ei päässy ja kaikki oli kii. Nyt on kyllä siitä onneks noustu ja päästää pian näkee toisia. Tärkeimmät mestat eli Cottoni ja Technobotnia on kumminkin tuttuja, niin voin iha hyvällä omatunnolla kutsuu itteeni teekkariks. Mut hei, ei hädäs hyvää tehdä. Nähään Kampuksel.

6.7.2021 15.20.21
Henri Kantanen, 2 vsk.
Jennuli
Jenna Erkintalo, 2 vsk.

Heipsu!

Aloitetaanpa sanomalla tärkein ensin: erittäin suuret ja lämpimät onnittelut saamastasi opiskelupaikasta! Opiskelupaikan saaminen tietää upeita ja hauskoja hetkiä kauniissa sekä aurinkoisessa Vaasassa.

Meikä on Jenni Erkintalo ja toimin yhtenä sun tutoreista! Aloittelen syksyllä toisen vuoden opinnot sähkö- ja energiatekniikasta. Iältäni olen 23-vuotias ja kotoisin olen Pusulan kylästä, joka nykyään tunnetaan osana Lohjan kaupunkia. Muutaman välivuoden jälkeen uskaltauduin hakemaan opiskelemaan erinäisiä tekniikan aloja, koska olen aina ollut kiinnostunut, miten asiat toimivat. Viime vuonna yhtenä korkeakouluhaun voittajista sain paikan täältä Vaasasta – eikä sekuntiakaan ole harmittanut.

Päivät mulla kuluvat pääasiassa koirani kanssa harrastaessa ja touhutessa. Rakastan myös nähdä kavereita ja turista kahvikupposen ääressä päivän polttavista kysymyksistä. Suuria intohimojani ovat hömppäromaanien lukeminen sekä haaveilu.  

Nyt lähes vuoden jälkeen voin todeta, että ensimmäinen vuosi Vaasassa kului lähes liian nopeasti. Fuksisyksyni koostui uuden oppimisesta, kavereista ja hauskanpidosta. Nämä kolme asiaa tekivät itselleni ikimuistoisen fuksisyksyn ja toivon samanlaista myös sulle!

Erittäin ihanaa loppukesää! Syksyllä nähdään!

Moikkamoii!

Erittäin suuret onnittelut opiskelupaikasta ja mahtavaa et tuut just tänne Vaasaan. Oon Aava Isotalus 20-vuotias ja yks tän vuoden maisteritutoreista. Aloitan syksyllä toisen vuoden opinnot tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen puolella ja pääaineena mulla on tuotantotalous. Vapaa-ajalla käyn pelailemassa jalkapalloa, salilla ja vietän paljon aikaa kavereiden kanssa.

Oma fuksivuosi oli poikkeusoloista huolimatta aivan huikee ja sen aikana kerkesin kotiutua erittäin hyvin etelän lämmöstä Lohjalta tänne Vaasaan. Vaasaan lähteminen oli aluksi tosi pelottavaa, koska en ollut ikinä edes käynyt täällä enkä tuntenut täältä ketään. En oo kuitenkaan katunu tänne muuttoa hetkeäkään. Vaasassa parasta on meri ja se, että täällä on ihan super paljon opiskelijoita ja se näkyy katukuvassa päivittäin.

Tervetuloa Vaasaan, kivaa loppukesää ja nähdään syksyllä! < 3

fbthdr
Aava Isotalus 2 vsk.
000331250038
Lam Honn, 3 vsk.
MORO!
 
Olen Lam Honn (sukunimi-etunimi, kumpikin käy kutsumanimenä). Opiskelen 3.vsk automaatio- ja tietotekniikkaa. Tulen Tampereelta. Toimin tekniikan maisterituutorina. Vaasa on ollut kivaa vaihtelua Tampereen vilinään ja sen kymmenkertaiseen koulumatkaan pituudeltaan. Pariin ensimmäiseen vuoteeni on mahtunut sitä sun tätä, ja nyt kolmannen vuoden syksyn täyttää sitten tämä tuutorointiprojekti sekä kandin miettiminen. Tärkeintä kuitenkin on, ettei elämässä tee juuri lainkaan virheitä.
 
Vapaa-ajalla pelaan videopelejä (en pelaa e-sports pelejä, en tykkää), sekä soitan ja teen musiikkia miten aikaa sitten riittääkään. Jos soitat jazzia, niin olen avoin bändin perustamiselle, vaikka itse tärkeimmät soittimet tässä musiikkilajissa ovat tuttuja, on vaikea perustaa duoa, trioa tai kvartettia yksin. Olet myös tervetullut ruokailemaan kanssani, keittiötäni on kehuttu maailmojen makujen maailmaksi.
 
Tervetuloa vielä Vaasaan (jos tulet muualta), hyvän valinnan olet tehnyt.

Hei!

Mun nimi on Sanna Huhta ja nyt syksyllä alkaa toinen vuosi Vaasan yliopistolla. Opiskelen tuotantotaloutta tuta/titellä. Ikää mulla on 20-vuotta ja oon kotoisin Mustasaaresta, eli aivan Vaasan vierestä.

Oli helppo päätös jäädä tänne opiskelemaan. Vaasa on upea opiskelijakaupunki, täällä on kaikki lähellä ja tiivis opiskelijayhteisö tukena. Vaikka omaa fuksivuotta ohjasi koronan tuomat rajoitukset voin silti kertoa sen olleen unohtumaton!

Syksyllä toimin tutorina ja sen lisäksi olen mukana jaostotoiminnassa. Vapaa-ajalla näen kavereita ja perhettäni sekä pelaan jalkapalloa.

Odotan syksyä jo todella kovasti ja haluankin vielä onnitella opiskelupaikasta, lämpimästi tervetuloa Vaasaan!

Processed with VSCO with m5 preset
Sanna Huhta, 2 vsk.
selfie
Vilja Viertola, 2 vsk.

Moikka!

Mun nimi on Vilja Viertola ja aloitan nyt syksyllä toisen vuoden sähkö- ja energiatekniikan opinnot. Vaasaan oon päätynyt opiskelemaan kohtalon johdattelemana niinkin kaukaa kuin Vantaalta. Entisenä vantaalaisena ja nykyisenä pohjanmaalaisena en kadu hetkeäkään valintaani ottaa tämä opiskelupaikka vastaan, nimittäin Vaasa on ihan huippu opiskelijakaupunki! Ensimmäistä kertaa kävin Vaasassa vasta sinne muutettuani ja jo muutamassa viikossa olin tähän Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin rakastunut.

Vaikka mun fuksivuoden aikana riehui kaikkien meidän rakastama korona, niin oon silti nauttinut joka hetkestä. Oon päässyt kokemaan todella paljon kaikkea uutta, haastamaan itseäni, nauramaan sekä tutustumaan uusiin ihmisiin. Oon aivan varma, että sunkin fuksivuodesta tulee mahtava. Vaasassa parhaimpia asioita mulle henkilökohtaisesti on ollut se, että täällä korostuu poikkitieteellisyys. Multa löytyy kavereita usemmalta eri alalta eikä eri opinnot todellakaan ole este millekään!

Ootan innolla syksyä ja teihin tutustumista, joten toivottavasti nähdään pian. Mulle saa aina laittaa viestiä, tehdään yhdessä jotain kivaa. Muhun voi törmätä jo kesällä Vaasassa todennäköisesti jostain riekkumasta.

Törmäillään!

Morjesta!

Meikäläisen nimi on Atte Nummila ja mulla on alkamassa toinen vuosi Vaasan yliopistossa TutaTJT:eessä pääaineena Tuta. Kotoisin olen Kanta-Hämeestä Jokioisista, mutta ennen Vaasaan päätymistä tuli muissakin paikkakunnilla asuttua.

Vaasa on kaupunkina aivan mahtava! Isommissa kaupungeissa asuttuani ennakkoluuloja ”pienempään kylään” palaamisesta löytyi, mutta ne olivat aivan turhia. Täältä löytyy kaikki mitä ihminen voi vain kaivata, ja vielä paljon enemmänkin. Kaunis merimaisema, massiivinen opiskelijayhteisö, sekä se, että kaikki on lähellä, tulevat ekana mieleen Vaasan hienoista asioista.

Fuksivuodestani sain irti valtavasti, vaikka sitä varjostanut korona aiheuttikin muutoksia ja ongelmia. Tulevaa syksyä teidän uusien opiskelijoiden kanssa odotan kuitenkin vielä enemmän! Mahtavaa päästä saattelemaan teidät osaksi opiskelijayhteisöämme niin opiskelun kuin rientojenkin osalta. Opiskelu on oikeesti ihmisen parasta aikaa, ottakaa siitä kaikki irti!

WhatsApp Image 2021-05-28 at 14.27.35
Atte Nummila, 2 vsk.
veikko_rauta
Veikko Rauta, 2 vsk.

Morjesta kaikille!

Heti ensikättelyssä suuret onnittelut kaikille opiskelupaikasta ja tervetuloa Vaasan huippuporukkaan mukaan!

Mun nimi on Veikko Rauta ja aloitan meidän kauppiksen tuta/tjt linjalla toista vuotta tietojärjestelmätiede pääaineena ja tuun olemaan yksi ens syksyn tutoreista. Oon 20-vuotias, Porista kotoisin ja intohimoinen urheilusta ja eritoten jalkapallosta. 

Porilaisuudestani huolimatta Vaasa on ottanut vastaan paremmin kuin hyvin ja tänne on kotiutunut aivan loistavasti. Vaasa tarjoaa opiskelijalle kaiken ja enemmänkin kuten kauniin kampuksemme, lyhyet välimatkat ja timanttinen yhteisöllisyys, joka vie mukanaan erittäin nopeasti. Oma fuksivuosi meni koronasta huolimatta oikein mukavasti, ja kaikki me tutorit halutaan tehdä teidän syksystä sitäkin parempi eli lähtekää rohkeasti mukaan tapahtumiin! Alkuun tulee paljon uutta asiaa ja infoa niin pysytte tarkkana ja rennoin mielin niin kaikki menee aivan loistavasti ja saatte nopeasti paljon uusia ystäviä koko yliopistolta. 

Nyt toivotan hyvää kesää aivan jokaiselle ja syksyllä nähdään!

Tsau!

Mä oon Saku Salo, 24-vuotias ja toisen vuoden kauppatieteiden opiskelija tuotantotalouden puolelta. Oon tämän vuoden syksyllä uusien fuksien kanditutori. Olen kotoisin Seinäjoelta, jonka jälkeen oli todella mukava tulla tänne Vaasaan.

Minun fuksivuoteni oli todella mukava täällä aurinkoisessa Vaasassa. Suosittelen myös liittymään kaikenlaiseen tekemiseen mukaan fuksivuotena. Haluan muistuttaa, että me tutorit ollaan täällä just teitä varten ja multa voi epäröimättä tulla kysymään, jos jokin asia askarruttaa esimerkiksi Vaasaan tai opintojen aloittamiseen liittyen!

Teit todella hyvän valinnan valittuasi nimenomaan Vaasan Yliopiston, sillä Vaasa on ihan huikea kaupunki ja etenkin yliopiston upea kampusalue hakee vertaistaan. Täällä myös harrastusmahdollisuuksia riittää jokaiseen makuun ja aktiivinen opiskelijayhteisö pitää huolen, ettei tekeminen ja kaverit lopu kesken!

Suuret onnittelut vielä koulupaikasta, nähdään syksyllä Vaasassa!

IMG_1675 (1)
Saku Salo, 2 vsk.
Yli-Kivistokuva
Markus Yli-Kivistö, 2 vsk.
Moi
 

Mun nimi on Markus Yli-Kivistö, oon 21-vuotias 2. vuoden teekkari ja kotoosin Etelä-Pohjanmaalta, Jalasjärveltä. Vaasassa olen ehtinyt asua jo pari vuotta, sillä aloitin tuotantotalouden opinnot vuoden 2019 syksyllä, kävin armeijan fuksisyksyn jälkeen ja jatkoin ensimmäisen opiskeluvuoden loppuun tänä keväänä.Vapaa-ajallani vietän aikani urheillessa, töissä ja Vaasan kauniilla terasseilla istuskellen.

Suosittelen ottamaan fuksisyksystä kaiken irti. Tutustukaa uusiin ihmisiin, osallistukaa fuksitapahtumiin ja ottakaa kaikki oppi ja ilo irti täältä Vaasasta. Lähtekää myös mukaan kaikkeen opiskelijatoimintaan, mitä yliopistolla järjestetään! Vaasa on kaunis opiskelijakaupunki meren äärellä, jossa on lyhyet etäisyydet kaikkialle ja harrastusmahdollisuuksia vaikka mikä määrä. Hienointa Vaasassa on kuitenkin opiskelijoiden välinen yhteisöllisyys. 
 
Tervetuloa Vaasaan syksyllä, silloin nähdään!

Moikka!

Oon Tuomas Niemelä ja toimin tänä vuonna liikkatutorina! Opiskelen toista vuotta kauppiksen puolella tuotantotaloutta ja tietojärjestelmätiedettä, josta pääaineeksi valikoitui tuotantotalous. Olen kotoisin Vihdistä, josta vuosi sitten muutin tänne Suomen aurinkoisimpaan eli Vaasaan. Pelasin junnumpana futista ja nykyään harrastuksiin lenkkeilyn ja salin lisäksi kuuluu oikeestaan kaikki lajit missä saa vaan pelit pystyyn.

Oma fuksivuosi oli viime vuoden tapahtumista huolimatta antoisa niin opintojen, kuin tapahtumienkin puolesta. Kannustan lähtemään kaikkiin opiskelijatapahtumiin mukaan, jotta pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja sitä kautta viettämään elämänsä syksyä! Vaikka ensimmäinen opiskeluvuosi saattaa jännittää, niin kannattaa ottaa rennosti ja tulla rohkeesti nykimään hihasta jos joku asia askarruttaa!

Onnittelut vielä opiskelupaikastaa ja nähdään Syksyllä!

Screenshot_20210207-211953_WhatsApp
Tuomas Niemelä, 2 vsk.