Puheenjohtajan tervehdys

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta, arvon fuksi!

Minä olen Miika Juusola, aloitan syksyllä neljännen vuoden opinnot energiatekniikan parissa ja toimin tänä vuonna Tutti ry:n hallituksen puheenjohtajana. Tutti ry on Vaasan yliopiston tekniikan alojen opiskelijoiden ainejärjestö. Ainejärjestö voi vielä tässä vaiheessa olla kaukaisen ja etäisen kuuloinen käsite, mutta älä huoli! Tulet tutustumaan Tuttiin ja Tutin toimintaan jo fuksisyksysi ensimmäisten päivien aikana.

Minun on myönnettävä, että olen kateellinen sinulle. Sinulla on edessäsi eeppinen fuksisyksy, jota tulet varmasti muistelemaan lämmöllä vielä vanhainkodissakin. Kannattaakin ottaa fuksisyksystä (ja muustakin opiskeluajasta) kaikki irti ja nauttia siitä täysin rinnoin. Tänä vuonna syksyn tapahtumakalenteri on entistäkin täydempi, joten tylsää ei varmasti tule! Erityisen isolla huutomerkillä almanakkaan kannattaa merkitä Tutin fuksisauna. Fuksisauna on teille uusille opiskelijoille suunnattu rento illanviettotapahtuma, jossa pääsette näppärästi liittymään Tutin jäseniksi ja mikä tärkeintä, pääsette tilaamaan itsellenne ikiomat opiskelijahaalarit!
 
Minulle tai kenelle tahansa muulle hallitustoiminnassa mukana olevalle voi tulla juttelemaan milloin tahansa! Törmäsimme sitten kampuksella, Fonan tanssilattialla tai Tuttiksella (Tutin oma pieni tukikohta, joka tulee myös teille tutuksi!), ei tarvitse ujostella! Me olemme täällä teitä varten ja odotammekin jo innolla teihin tutustumista.

Miika Juusola, Tutti ry:n puheenjohtaja

_MG_8654