Puheenjohtajan tervehdys

Onnittelut ja tervetuloa opiskelemaan tänne länsirannikon helmeen. Olen Miika Hahto viidennen vuoden automaatio- ja tietotekniikan Di-opiskelija ja toimin vuonna 2020 Tutti ry:n puheenjohtajana. Tutti ry toimii Vaasan Yliopistossa tekniikan opiskelijoiden ainejärjestönä eli myös sinun järjestönäsi ja täyttääkin kokonaiset 30-vuotta tänä vuonna.

Edessä oleva fuksisyksysi, eli ensimmäinen opiskelusyksysi, tulee olemaan täynnä kaikenlaista tehtävää. Varsinkin syksyn alku on täynnä monenlaisia opiskelutapahtumia sekä meidän että ylioppilaskunnan ja muiden järjestöjen toimesta. Sanotaan kuitenkin, että opiskeluaika on ihmisen elämän parasta aikaa ja varsinkin ikimuistoisin ajanjakso siitä on omasta mielestäni fuksivuosi, jonka aikana on mahdollisuus hankkia paljon uusia tuttavuuksia sekä mahtavia kokemuksia. Suosittelen siis lähtemään kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin jo lukuvuoden alusta lähtien. Tietenkin suosittelen vahvimmin oman ainejärjestösi Tutin tapahtumiin osallistumista. Näitä tapahtumia ovat esimerkiksi bileet, excursiot, sitsit sekä erilaiset liikuntatapahtumat.

Vaikka tämä vuosi on ollut erikoisempi muihin verrattuna, pyrimme Tutin voimin pitämään opiskelijaelämän mahdollisimman korkealla tasolla. Tutti pyrkii myös pitämään huolen tekniikan opiskelijoiden opiskeluista sekä jaksamisesta.

Minulle voi tulla rohkeasti juttelemaan, jos tavataan kampuksella ja jokin asia mietityttää. Minut sekä muita tuttilaisia löytää oikeastaan aina Tutin ainejärjestöhuoneelta, eli Tuttikselta, jonka sijainnin tutorisi kertoo varmasti. Tuttiksella on mahdollista myös juoda kahvia, opiskella tai vain hengailla. Nähdään syksyllä viimeistään fuksisaunalla, jota ei kannata missata.

Miika Hahto, Tutti ry:n puheenjohtaja

IMG_1982