Opiskelu & Edunvalvonta

 

Tutti ry huolehtii jäsenistönsä edunvalvonnasta jäsenkyselyiden, yksikkömme kokouksissa käymisen ja aktiivisen keskustelun kautta. Pidämme yhteyttä niin jäsenistömme kuin yksikkömme opettajien ja henkilökunnan kanssa. Jäsenkyselyt järjestetään kaksi kertaa vuodessa, ja niiden avulla kerätään arvokasta tietoja opiskelijoiden mielipiteistä opetuksesta, kursseista ja muusta yliopiston toiminnasta. Jäsenkyselyiden tuloksia käydään läpi sekä opiskelijoiden että yliopiston henkilökunnan kanssa. Tulosten perusteella esiin nousseet ongelmat pyritään selvittämään tai ratkomaan, ja positiivinen palaute lähetetään eteenpäin. 
 

Tutti ry:n koulutuspoliittinen vastaava sekä Osuvat (eli opintosuuntavastaavat) osallistuvat aktiivisesti Tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikön erilaisiin kokouksiin, ja vievät opiskelijoiden terveisiä ja huomioita opettajille ja henkilökunnalle tietoon. Kopo sekä Osuvat myös osallistuvat kokouksissa kehitystyöhön, jolla pyrimme viemään opetusta ja opiskelua parempaan suuntaan.

 
Edustajisto käyttää Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan ylintä päätäntävaltaa, ja Tuttilaiset edustavat Tutti ry:tä TEKissä Vaasan yliopiston tekniikan opiskelijoita edustetaan aina TEKin valtuustossa ja Nuorten valiokunnassa. Molempiin valitaan varsinainen jäsen ja varajäsen.
 
Ei v*ituta! eli Edunvalvonnan Innolla Vaikuttavat Tuttilaiset Tapaavat -telegramryhmä on Tutti ry:n edunvalvonnassa ja koulutuspoliittisessa toiminnassa aktiivisesti toimivien jäsenten yhteinen keskustelufoorumi, jossa kopo, yksikkövastaavat, edustajiston tuttilaiset ja hallopedit eli hallinnon opiskelijaedustajat pääsevät vaihtamaan ajatuksia ja purkamaan erilaisia edunvalvonnallisia caseja yhdessä.
 
Kaikki koulutuspolitiikkaa tai edunvalvontaa koskevat huolet ja murheet sekä ilot ja kehitysideat saa laittaa kopolle joko sähköpostilla osoitteeseen kopo@tutti.fi tai verkkosivujen palauteboxin kautta. Voit olla yhteydessä myös Osuviin omaan opintosuuntaan liittyvissä asioissa. 
 

Tutilla on myös opintosuunnille omat Telegram-ryhmät. Ryhmissä voit keskustella esimerkiksi opintosuuntasi opintoihin liittyvistä asioista kuten kursseista. Kysy lisää hallitukselta tai tutoreiltasi!

Koulutuspoliittinen vastaava Honn Lam – kopo@tutti.fi

 
Opintosuuntavastaavat
Tuotantotalous (tekniikka) – Otto Runola – isan.osuva@tutti.fi 
Sähkö- ja energiatekniikka – Riikka Pekkinen – sate.osuva@tutti.fi 
Automaatio- ja tietotekniikka – Akseli Veteläinen – icat.osuva@tutti.fi 
Tuotantotalous (kauppatiede) – Vilma Hämäläinen – teollisuusekonomit@warrantti.org 
Tietojärjestelmätiede – Emma Lehtonen – teollisuusekonomit@warrantti.org 
 
 
Edustajistossa Tutti ry:tä edustavat jäsenet
Anni Tyynelä (Tuttilaisten puheenjohtaja)
Jaber Mcbreen (Tuttilaisten varapuheenjohtaja)
Veikko Rauta
Vilja Tallgren
Jeremie Akili
Roni Haakana
Otto Runola
Atte Nummila
  
Tuttilaiset hallopedit
Yliopistokollegio – Jaber McBreen
Tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikön johtoryhmä 
Varsinaiset jäsenet – Roosa Kalliovalkama, Jaber McBreen, Vilja Tallgren
Varajäsenet – 
Tiedekirjasto Tritonian johtokunta – Jaber McBreen
VOAS:n valtuuskunta – Jaber McBreen
 
TEKin luottamustehtävät
TEKin valtuusto – Piitu Mäkinen, varajäsen Honn Lam
TEKin nuorten valiokunta –  Eetu Lunteri, varajäsen Eemi Rautiainen