Kulttuurivastaavan tervehdys

Heissulivei ja tervetuloa viettämään elämäsi parasta aikaa Vaasaan!

Onneksi olkoon vielä minunkin puolestani opiskelupaikasta ja erinomaisesta valinnasta opiskelujen suhteen! Täällä tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikössä koulitaan maailmalle uusia nuoria tulevaisuuden tekijöitä ja pian sinäkin saat kuulua tähän arvoisaan kastiin.

Toimin tänä vuonna Tutti Ry:ssä uudenkarheassa kulttuurivastaavan pestissä. Tämä käsittää aikaisempina vuosina olleet kylterivastaavan ja teekkarivastaavan pestit. Eli harteillani on puuhailla esimerkiksi teekkarikasteen, lakinlaskijaisten, sekä myös kyltereitten pikkujoulujen ja huikean Tutanic-risteilyn parissa. Pestini on varsin tapahtumapainoinen, mutta siihen kuuluu toki myös molempien opintosuuntausten opiskelijoiden äänen tuominen esille ja ennen kaikkea yhteisöllisyyden luominen. Tutti Ry siis järjestää paljon toimintaa ja tapahtumia perinteikkäin nimin, mutta sen ei kannata antaa hämätä. Mukaan ovat pääsääntöisesti tervetulleita kaikki kynnelle kykenevät.

Kylterifukseja kannustan ottamaan kaiken irti ainutlaatuisesta opintosuunnastaan ja liittymään Warrattiin sekä Tuttiin, saat molempien ainejärjestöjen edut ja se todella kannattaa.

Alan kasvattamaan itselleni nyt neljättä vuosirengasta Vaasassa ja opiskelen tuotantotaloutta kaupan puolella. Voin sanoa, että kokemus on ollut huikea. Reissuja kertyy ympäri Suomea ja joskus myös valtakunnan rajojen ulkopuolelle mitä värikkäimmässä seurassa. On myös hauska huomata, kuinka poikkitieteellisesti opiskelijat ympäri Vaasaa osallistuvat toistensa tapahtumiin, josta kannattaakin ottaa kaikki irti. Tapahtumista, Tuttikselta tai nakkikojun jonosta voi löytää siis tulevan markkinointipäällikön, kehityspäällikön tai vaikkapa elämänkumppanin. Maa allasi on siis todellinen länsirannikon helmi.

Vinkkinä voisin antaa, ettei opiskeluaikaa kannata ottaa aina niin vakavasti,
ei edes vanhemmilla vuosillaan.

Nähdään syksyllä tapahtumissa ja aikanaan kirjanpidon perusteiden kurssilla.
Laitetaan ensin lukkari jiiriin ja sitten lyödään täysi hööki päälle!

Lämpimästi sinun:

Tapio Kankkunen, Tutti ry:n kulttuurivastaava

IMG_1923