Kulttuurivastaavan tervehdys

IMG_2822

Tervetuloa viettämään elämäsi parasta aikaa Vaasaan! Onneksi olkoon vielä minunkin puolestani opiskelupaikasta ja erinomaisesta valinnasta opiskelujen suhteen!

Toimin tänä vuonna Tutti ry:ssä kulttuurivastaavana ja harteillani on pitää huolta ja kehittää Tutin teekkari- sekä kylterikulttuuria. Saankin siksi puuhailla esimerkiksi teekkarikasteen, lakinlaskijaisten, sekä myös kyltereitten pikkujoulujen ja huikean Tutanic-risteilyn parissa. Pestini on varsin tapahtumapainoinen, mutta siihen kuuluu toki myös molempien opintosuuntausten opiskelijoiden äänen tuominen esille ja ennen kaikkea yhteisöllisyyden luominen. Tutti ry siis järjestää paljon toimintaa ja tapahtumia perinteikkäin nimin, mutta sen ei kannata antaa hämätä. Mukaan ovat pääsääntöisesti tervetulleita kaikki kynnelle kykenevät.

Erityisesti kylterifukseja kannustan ottamaan kaiken irti ainutlaatuisesta opintosuunnastaan ja liittymään Warrattiin sekä Tuttiin. Saat molempien ainejärjestöjen edut, ja se todella kannattaa.

Itse olen kolmannen vuoden tuotantotalouden teekkari ja toisen vuoden hallituslainen. Voin sanoa, että kokemus on ollut huikea korona ajasta huolimatta. Tulet huomaamaan, kuinka poikkitieteellisesti opiskelijat ympäri Vaasaa osallistuvat toistensa tapahtumiin, joista sitten kannattaakin ottaa kaikki irti. Tapahtumista, Tuttikselta tai nakkikojun jonosta voi löytää siis tulevan markkinointipäällikön, kehityspäällikön tai vaikkapa elämänkumppanin. Vaasa onkin todellinen länsirannikon helmi.

Vinkkinä voisin antaa, ettei opiskeluaikaa kannata ottaa aina niin vakavasti. Lähde kaikkeen mukaan avoimin mielin ujostelematta, niin pärjäät varmasti!

Nähdään syksyllä kampuksella ja Fonassa!

Otto Runola, Tutti ry:n kulttuurivastaava