Kulttuurivastaavan tervehdys

Morjensta!

Meikäläinen on Roni Haakana, ja toimin tämän vuoden kulttuurivastaavana. Aloitan nyt kolmannen vuoteni automaatio- ja tietotekniikan parissa ja tämä on minun ensimmäinen vuosi Tutin hallituksessa. Kulttuurivastaavana olen ylläpitämässä ja kehittämässä Tutin teekkarien ja kylterien perinteitä ja toimintaa.

Kuluneen vuoden aikana olen päässyt nauttimaan Vaasan lisäksi myös muiden teekkarikaupunkien huumasta. Yhteiset laulut ja tapahtumat luovat pehmeän peiton, jota tulen aina muistelemaan hyvällä mielellä. Toisten kiltojen tapaaminen tukee minua erinäisten perinteiden viemistä Vaasaan.

Tänä vuonna on teekkarius täyttää 150 vuotta, minkä takia on huikeata päästä järjestämään suuria tapahtumia. Näin poikkeustilanteiden hälventyessä, pääsemme nauttimaan tästä suuresta vuosipäivästä yhdessä.

Hallitustoiminta on antanut minulle paljon. Meillä on kasassa aivan mahtava porukka, joka on valmis auttmaan myös haastavissa tilanteissa. Tästä syystä en voi muuta kuin suositella lämpimästi ainejärjestötoimintaa kaikille, ja kiittää hallitustovereitani kuluneesta vuodesta. Kiitos teille!

Roni Haakana
kulttuurivastaava, Tutti ry
kulttuuri@tutti.fi

photo1658069902