Koulutuspoliittisen vastaavan tervehdys

Moikka!

Ihan ylikivaa, että oot tulossa Vaasaan! Suuret onnittelut!

Vaasassa sua odottaa Tutti ry, joka ottaa sut ilolla vastaan. Tutti ry koostuu Vaasan yliopiston Tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikön opiskelijoista, joita ovat sekä energia- ja informaatiotekniikan kaikkien opintosuuntien opiskelijat että tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteiden opiskelijat. Tutti ry on ainejärjestö, jonka tärkeinä tehtävinä on opiskelijoiden edunvalvonta sekä hauskanpidon, verkostoitumisen ja erilaisten aktiviteettien järjestäminen ja mahdollistaminen.

Mä oon Anni Tyynelä, ja toimin nyt toista vuotta Tutti ry:n kopona eli koulutuspoliittisena vastaavana. Aloitan syksyllä neljännen opiskeluvuoden tuotantotalouden opiskeluiden parissa tekniikan puolella Industrial System Analytics -ohjelmassa.

Kopon tehtävänä on huolehtia Tuttia koskevista koulutuspoliittisista ja edunvalvonnallisista asioista, eli toisin sanoen ylläpidän ja pyrin kehittämään tuttilaisten oikeuksia. Pyrin aina auttamaan kaikenlaisissa opiskeluun liittyvissä asioissa parhaani mukaan, joten ota yhteyttä aina matalalla kynnyksellä, jos jokin asia mietityttää!

Syksystäsi tulee varmasti ikimuistoinen, joten ota siitä kaikki ilo irti: lähde mukaan, tutustu uusiin ihmisiin ja nauti uudesta tilanteesta. Muista myös, että samaan aikaan kanssasi aloittaa monta sataa uutta opiskelijaa, joten et ole yksin, vaikka uusi tilanne saisikin olosi tuntumaan siltä.

Nähdään syksyllä kampuksella ja tapahtumissa!

Anni Tyynelä, Tutti ry:n koulutuspoliittinen vastaava
kopo@tutti.fi

photo1625806312