Koulutuspoliittisen vastaavan tervehdys

Isot onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa Vaasan yliopistoon! Oot tehnyt loistavan valinnan, sillä täällä Vaasassa meillä on hyvä meininki. Vaasa tarjoaa monenlaista osaamista ja mielenkiintoisia opintoja, ja näistä opeista saamme nauttia kauniilla merenrantakampuksellamme yhdessä ystävien kanssa.

Mä oon kolmannen vuoden tuotantotalouden opiskelija tekniikan puolelta ja toimin Tutti ry:n koulutuspoliittisena vastaavana eli kopona. Kopon hommiin kuuluu tuttilaisten oikeuksien valvominen ja ylläpitäminen yliopistolla. Tutti ry:n jäsenistö koostuu Tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikön opiskelijoista, joista valmistuu joko diplomi-insinöörejä tai kauppatieteiden maistereita. Kopona pyrin myös auttamaan tuttilaisia opiskeluun liittyvissä ongelmissa, joten jos jokin mietityttää, ota muhun yhteyttä sähköpostilla kopo@tutti.fi tai tuu juttelemaan!

Fuksiviikot on täynnä iloa, jännitystä ja uusia asioita. Ottakaa näistä ensimmäisitä viikoista kaikki ilo ja informaatio irti! Ensimmäisten viikkojen aikana ehtii myös tavata monia uusia ihmisiä, joten tutustu rohkeasti uusiin tyyppeihin. Fuksiviikoilla tutuksi tulleet naamat saattaavat olla tuttuja vielä vuosiakin myöhemmin.

Nähdään jatkossa kampuksella ja tapahtumissa!

Anni Tyynelä, Tutti ry:n koulutuspoliittinen vastaava

2EE7A75B-85A8-4847-AE39-7DF4518D8972