Koulutuspoliittisen vastaavan tervehdys

Moro! Ja tervetuloa Vaasaan opiskelemaan tekniikkaa! Aivan mahtavaa, että olet tullut opiskelemaan tekniikkaa juuri Vaasan yliopistoon!

Olen Honn, toimin 22-23 hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana (lyh. kopo). Aloitan syksyllä neljännen vuoden opinnot automaatio- ja tietotekniikassa.

Teidät uudet opiskelijat ottavat vastaan yliopiston ja ylioppilaskunnan lisäksi me, Tutti ry. Edustamme siis Vaasan yliopiston tekniikan, sekä tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen opiskelijoita. Meidän Tutti ry:n tehtävinä ovat mm. verkostoiminen, vapaa-ajan tapahtumien järjestäminen sekä edunvalvonta, joka on kopon, eli minun, tehtävä.

Mitä edunvalvontaan siis kuuluu? Tehtävänäni on pitää huoli, että tuttilaisten opinnot sujuvat laitostasolla – mikäli kursseilla koituu ongelmia, kuten kyseenalaiset tenttijärjestelyt, epäasiallinen käytös opettajalla tai epäreilut arvostelutavat, puutun minä asiaan. Lisäksi tapaan säännöllisesti opetushenkilökuntaa pyrkien jatkuvasti kehittämään opetuksen laatua.

Opetuksen kehittämisessä ja edunvalvonnassa apunani toimivat opintosuuntavastaavat (lyh. osuva). Sillä aikaa kun kopona pyrin kehittämään tekniikan opetusta kokonaisuutena, opintosuuntavastaavat keskittyvät kehittämään omia opintosuuntiaan, tietäen paremmin opintosuuntiensa sisällöllisistä asioista.

Fuksisyksy tulee olemaan tapahtumien täyteinen, osallistu kaikkeen mihin vain pystyt ja jaksat, fuksisyksyä ei tule toiste! Muistaen kuitenkin tasapainon opintojen ja tapahtumien välillä 😉

Tapaamisiin syksyllä!

Lam Honn
Koulutuspoliittinen vastaava, Tutti ry
kopo@tutti.fi

000371550019 copy