Kesätyöblogi Danfoss, Waltteri Yliranta

Hejsan allihopa!

Mun nimi on Waltteri Yliranta. Oon opiskellut kaks vuotta kauppatieteitä ja mun pääaine on tuotantotalous. Oon nyt jo toista kesää Danfossin Vaasan tehtaalla kesätöissä. Viime kesänä olin tuotannon puolella kokoonpanijana ja täks kesäks siirryin Logistics, traineeks eli työskentelen osana tehtaan logistiikka-tiimiä. Sain tän kesätyön olemalla aktiivinen ja ajoissa liikkeellä heti haun alettua.

Mun työtehtäviin kuuluu Logistiikka Koordinaattorin tehtävät eli työpäiviin sisältyy ainakin vientiohjeiden tekoa EU:n ulkopuolisia vientiselvityksiä varten, keskustelua lähettämön ja rahdinkuljettajien kanssa sekä asiakaspalvelua logistiikkaan liittyvissä asioissa. Loppukesästä mun työnkuvan ois tarkotus vielä laajentua myös tuontiohjeiden tekoa varten.

Käytännössä istun työpäivät toimistolla koneen ääressä SAP:pia ja sähköpostia käyttäen, mutta onneks työtehtävät on mun mielestä yllättävänkin monipuolisia ja vastuuta oon saanut myös kiitettävästi. Viihtyvyyttä on kans lisännyt hyvin ilmastoitu toimisto, liukuva työaika ja sähköpöytä. Koen, että tää on kyllä ollu ihan loistava paikka ensimmäiseks ”oman alan työpaikaks”, sillä hommat on ollut mielenkiintosia ja kehittäviä sekä apua ja tukea on ollut aina tarvittaessa tarjolla.

Hyvää loppukesää kaikille!

IMG-20210713-WA0002__01