Kesätyöblogi Danfoss, Siiri Laurila

Moikka kaikille!

Mun nimi on Siiri ja aloitan syksyllä toista vuotta tekniikan opiskelijana. Opiskelen sähkö- ja energiatekniikkaa. Oon töissä Danfossilla kokoonpanijana. Danfossille pääsin töihin hakemalla sinne Baronan kautta. Aloitin kesätyöt toukokuun lopulla.

Mun työhön kuuluu taajuusmuuttajien kokoonpano linjalla. Eli oikeastaan ruuvailen osia yhteen. Laitteet kootaan alusta loppuun asti meidän linjalla. Kokoamiseen kuuluu kolme erilaista vaihetta, testaus ja laitteen pakkaus. Tähän mennessä oon oppinut kokoamaan kahta erilaista laitetta, ja vielä tämän kesän aikana ainakin yhden erilaisen laitteen opin kokoamaan. 

Hyvän perehdyttäjän ja mukavien työkavereiden ansiosta laitteet oppi kokoamaan ulkomuistista melko nopeasti, eikä kokoaminen lopulta ollutkaan niin vaikeaa kun aluksi ajattelin. Rennon työilmapiirin takia aina uskaltaa mennä kysymään apua, jos ei ole tajunnut tai osannut jotain.

Danfoss on ollut tosi mukava kesätyöpaikka ja mulla on ollut töissä todella mukavaa. Oon tosi iloinen, että pääsin töihin Danfossille ja pääsin oppimaan paljon uusia asioita. Mun työt jatkuvat vielä elokuun loppuun asti, joten tässä on vielä yli kuukausi kesätöitä jäljellä. 

Hyvää loppukesää kaikille! 

WhatsApp Image 2021-07-30 at 09.56.47