Kesätyöblogi Danfoss, Johanna Heikkinen

Moikka! Mää oon Johanna ja opiskelen tuotantotaloutta (DI). Syksyllä mulla alkaa toinen vuosi. Tämän kesän oon Danfossilla töissä takuuteekkarina.

Danfossilla työskentelen linjastolla kokoonpanijana. Laitteet mitä kokoan, on taajuusmuuttajia. Käytännössä aikalailla ruuvailen osia yhteen. Laitteet mitä meidän linjalla tehdään, on suhkot pieniä, ja ne kootaan alusta loppuun meidän linjalla. Laitteet on aikalailla päivässä oppinut tekemään ulkoa, eli suhkot pieniä taajuusmuuttajia meidän linjalla siis. Vaikka laitteita ehtii päivän aikana tekemään monta kymmentä, niin oon tykännyt, kun työpisteitä kierrätetään muutaman päivän välein, jolloin on saanut hieman vaihtelua viikkoihin. Sillä linjalla millä oon, niin tehdään noin viittä laitetta eri pisteillä ja sitten on vielä muutama piste lisää missä tehdään paria osaa niihin laitteisiin. Itse oon päässyt neljälle eri pisteelle opettelemaan ja tekemään niitä, eli on saanut vaihtelua ja oppia uutta.

Kun kaikki on ollut työssä niin uutta ja erilaista, niin avun pyytäminen on tehty helpoksi ja kouluttajani on ollut aivan huippu. Siltä on voinut mennä kysymään apua ja välillä tosi tyhmiäkin kysymyksiä, jos ei ole tajunnut tai osannut jotain. Myös meidän työporukka on ollut todella mukavaa ja on ollut kyllä todella hauskaa töissä. Ilmapiiri on ollut rentoa, vaikka linjalla pitääkin kiirettä.

Mun kesä on ollut todella huippu ja töissä on ollut todella mukavaa. Oon iloinen, että pääsin Danfossille töihin ja näkemään millaista meininki on siellä. Mun mielestä Danfoss on ollut hyvä työpaikka ja näen, että siellä on hyvät etenemisen mahdollisuudet. Vaikka vähä harmittaakin, että kohta on kesä ja työt ohi, niin ihanaa päästä takaisin opiskelemaan, ja tekemään vihdoin ja viimein teekkarikaste! Mukavaa loppukesää kaikille

108196019_3122386454523427_5298470581038458950_o