Hallitusblogi, yrityssuhdevastaava

Mistä sika pahoittaa mielensä?
– Kinkkukiusauksesta

No nyt kun on saatu reidet lämpimäksi pienellä hjuumorihuiskauksella niin on aika aloittaa blogi myös mun osalta 😀

Todettakoon alkuun, että vaikka Vlogeja on tullut tehtyä jo useita vuosia matkoilla baarista kotiin esimerkiksi hallituskavereille ja äidille niin blogikirjoittamisen osalta askissa on täysi tulokas. Mun nimi on Anssi, joka taipuu myös muotoon Banssi (tulee ruotsinkielisestä sanasta Bana-A, jonka etymologia tarkoittaa miespoikasta, joka tykkää säännöllisen epäsäännöllisesti pudotella punaiset paholaiset jalassa märkää.)

Hallitusvuosia itsellä on takana kohta kaksi. Tällä kaudella oon saanu kunnian toimia Tutin yrityssuhdevastaavana sekä varapuheenjohtajana. Yrityssuhdevastaavan rooli on toimia virallisena varainkerjuuhenkilönä, joka hakee omalla aktiivisella toiminnallaan uusia yrityskontakteja sekä yhteistyökumppaneita, tarjoaa näkyvyyttä ja brändää ainejärjestöä mielenkiintoiseksi. Pestiä helpottaa myös jos löytyy kiinnostusta rahoitusta kohtaan sekä on käynyt äidinkielen kurssin KSUO5507, opi taitavaksi yritysviestijäksi. Yrityssuhdevastaava myös kilpailuttaa, suunnittelee ja hommaa haalarit fukseille ja voin paljastaa sen verran, että tämän vuoden Tutin haalarit on täyttä hunajaa, mirhamia ja timanttia.

Henkilökohtaisesti on tullut profiloiduttua myös epäviralliseen toimaripestiin, Tutti ry:n kontenttivastaavaksi. Näihin exclusive kontentteihin pääsee käsiksi vain ja ainoastaan Tutti ry:n hallituksen toiminnassa, joten jo pelkästään tämän takia kannattaa hakea tulevalle kaudelle mukaan! Meillä on paljon erilaisia pestejä ja sieltä joukosta löytyy varmasti pesti joka on mieluinen. Jos hallitustoiminta kiinnostaa ja ei oo varma mihin pestiin haluais hakea mukaan niin suosittelen osallistumaan meidän hallituskähmintään joka järjestetään pian. Pamahtakaa myös paikalle syyskokoukseen. Vaikka ette olisi vielä varmoja siitä hakisitteko hallitukseen niin jokainen Tuttiin kuuluva henkilö on oikeutettu äänestämään. Suosittelen suuresti kaikille, fuksista N:n vuoden opiskelijoihin, että haette mukaan. Nää on niitä hyviä hommia josta saa uskomattoman hyvää kokemusta työelämään, arkeen ja sokerina pohjalla tietysti paljon hyviä kavereita.

Ja sitten vakavampaan aiheeseen. Tutti täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja tämän vuoden piti olla jopa kansallisella mittakaavalla ainejärjestöhistorian maagisin. Toisin kuitenkin kävi ja suoraan Kiinasta saapunut superpöpö laittoi meille kapuloita rattaisiin. Tästä lannistumatta, Tutti on toteuttanut itseään ja panostanut esimerkiksi viestintään, uusiin kotisivuihin ja muuhun oheistoimintaan. Vaikka tilanne ei salli enää pudotella niin paljon sitä märkää, eikä nähdä samalla tavalla kavereita niin henkilökohtaisena vinkkinä voin antaa zoom-miitit kavereiden kanssa. Se on hyvä tapa pitää yllä sosiaalista elämää, löytää uusia kavereita, tutustua vanhoihin kavereihin paremmin, valvoa joka yö puoli viiteen ja pilata mahdollisuudet kirjoittaa kandi (tää viimenen oli vitsi, mutta saattaa sisältää viittauksen tositapahtumiin). Tutti ry ei ole lannistunut ja toivottavasti ette tekään. Meillä on tällä hetkellä tiukka taistelu käynnissä, mutta nyt korostuu se iänikuinen fraasi Vaasalaisten opiskelijoiden yhteisöllisyydestä. Yhdessä tästä selvitään, tukekaa toisianne ja kyselkää kavereilta kuulumisia. Soitelkaa vanhemmille ja pitäkää tinder kuumana. Nostan nyt virtuaalista jallumaljaa, sillä te hyvät lukijat olette sen ansainneet.

Kippis ja kiitos kaikesta! Halataan ja tavataan kun se on taas turvallista.

Ikuista rakkautta toivotellen,

Yours truly
Anssi Löytynoja
Yrityssuhdevastaava
Tutti ry

WhatsApp Image 2020-10-14 at 15.02.35