Hallitusblogi, varajäsen

Jagshemash!

Mun nimi on Robin Naapila. Oon 25-vuotias ja toimin Tutin hallituksessa varajäsenenä. Toimin myös toisena liikuntavastaavana varajäsenpestin ohessa. Tänne Pohjanmaan maakuntakeskukseen oon eksynyt tuolta Helsingin Läntisen suurpiirin kaupunginosasta Kannelmäestä (jonnet ei muista mitä Britannias tapahtu). Nyt syksyllä pärähti käyntiin kolmas vuosi tekniikan opintojen parissa ja pääaineena mulla on tuotantotalous. Itsellä kesä meni oikein mukavasti kavereiden kanssa hengaillen ja töiden parissa. Oon fuksivuodesta asti työskennellyt Hitachi ABB:lla Grid Automations -yksikössä projektoinnin parissa. Vallitseva pandemia mahdollisti koko kesän etätyöskentelyn Helsingistä tänne Vaasaan.

Lyhyesti mun pesteistä ja niiden toimenkuvista. Mun tehtäviin varajäsenenä kuuluu osallistuminen Tutti ry:n hallituksen kokouksiin sekä edustaminen osana Tutin luottamushenkilöitä. Erityisesti mun tehtävä on tarvittaessa avustaa muita luottamushenkilöitä, erityisesti projektimestareita, tapahtuma- ja muussa järjestämisessä. Muiden hallituslaisten avustamisen lisäksi oon hoitanut erilaisten tuotteiden, kuten haalarimerkkien ja jäsenistön uusien collegepaitojen tilauksia. Liikuntavastaavana vastaan jäsenistön kaikesta liikunnallisesta aktiviteetista ja sen järjestämisestä, kuten viikoittaisesta ABB:n sponssaamasta säbämähinästä ja kesällä järjestettävästä futis puulaakista, jossa Tutilla on perinteisesti ollut edustusjoukkue. Tänä vuonna saatiin puulaakiin hommattua TEK:n ja ABB:n sponsoroimat upeat pelipaidat.

Alkuvuodesta säbämähinät pyöri normaalisti ja lajikokeiluja oli suunnitteilla, mutta sitten tuli Wuhanin flunssa ja laittoi kapuloita rattaisiin. Pahalta näytti myös futis puulaakin osalta, mutta onneksi se saatiin järjestettyä kesällä. Jäsenistön harmiksi Wuhanin flunssa rantautui syksyllä Vaasaan ja tämän kouluvuoden ensimmäiset säbämähinät saadaan järjestettyä vasta tammikuussa ja jo suunniteltuja lajikokeiluja ei voida järjestää enää tämän vuoden puolella.

Muutenkin voidaan todeta, että on ollut poikkeuksellisen erikoinen vuosi ja harmi, että se osui juuri meidän 30v juhlavuoden päälle. Kaikista tapahtumien peruuntumisista ja vastoinkäymisistä huolimatta emme jääneet surkuttelemaan ja ihmettelemään, vaan saimme vietyä hallituksena Tuttia kehityksessä eteenpäin. Esimerkiksi nettisivut on päivitetty, jäsenrekisteri on integroitu Kide.appiin ja viestintään on panostettu.

Ennen tätä vuotta en ole koskaan aiemmin ollut järjestötoiminnassa mukana ja voin suositella tätä kaikille! Vuosi on ollut ”normaalista” järjestötoiminnasta hyvinkin erilainen, mutta siitä huolimatta ollaan pärjätty hyvin ja hauskaa on ollut.  

Kiitos kaikille hallituslaisille tästä vuodesta. On ollut ilo työskennellä teidän kanssanne ja tsemppiä tulevalle hallitukselle!

Terveisin,

Robin Naapila
Varajäsen & liikuntavastaava
Tutti Ry

WhatsApp Image 2020-11-07 at 18.39.12