Hallitusblogi, varajäsen

Morjesta!

Meikäläinen on Koskisen Veikka-Aleksi ja opiskelen kolmatta vuotta tietojärjestelmätiedettä. Toimin tänä vuonna Tutin hallituksessa varajäsenenä ja tämä vuosi oli mulle ensimmäinen kerta, kun sain kunnian olla mukana järjestötoiminnassa. Tämä vuosi ei toivottavasti kuitenkaan jää viimeiseksi, vaikka vaihdon vuoksi joudun pienen tauon pitämäänkin.

Varajäsenen nimike voi olla joillekin hieman harhaanjohtava, sillä varajäsen on Tutin hallituksen varsinainen jäsen. Varajäsenen tehtävää hallituksessa voisi kuvata sanalla ”apukäsi”. Uskaltaisin sanoa, että varajäsenen tehtävässä pääsee toimimaan muiden hallituslaisten apuna niin paljon kuin vaan itse haluaa! Selkeitä tehtäviä joita varajäsen hoitaa on kaikki vaate/muut Tutti-tuotteiden tilaukset. Ensi vuonna varajäsen ottaa myös haltuun jäsenpalveluvastaavan tehtävät, eli Tuttiksen ja Tutin varaston hoito tulee olemaan varajäsenen vastuulla. Myös Kideappin käyttö siirtyy kokonaan varajäsenelle. Hommaa löytyy siis monenlaista ja se tässä pestissä onkin ollut parasta! Myös Tutin toimintaa ja tuotteita pääsee tässä pestissä kehittämään niin paljon kuin itsellä vain ideoita riittää.

Ainejärjestötoiminta ei itselleni ollut kauhean tuttua ennen Tuttiin hakemista ja ajattelinkin, että en minä nyt Tutin hallitukseen voi hakea, kun ei kokemusta ole. Onneksi kuitenkin muutin mieleni ja hain toimintaan mukaan. Oon saanu paljon uusia ystäviä, sekä päässyt oppimaan uutta. Täytyykin painottaa, että ainejärjestötoimintaan mukaan lähtiessä ei todellakaan tarvitse olla paras siinä hommassa johon hakee. Vierellä on iso nippu huippu tyyppejä, joiden kanssa vaikeatkin asiat saa selätettyä. Hallituksessa olemisessa ehdottomasti parasta onkin ollut uskomattoman taitavat ja älykkäät ”kollegat”.

 

Terkuin,

Veikka-Aleksi Koskinen, varajäsen

Tutti ry

Veikka-Aleksi Koskinen