Hallitusblogi, sihteeri

Morjens!

Meikäläinen on Eemi Rautiainen, opiskelen neljättä vuotta energiatekniikkaa ja toimin tänä vuonna Tutti ry:n hallituksessa sihteerinä. Tämä on minulle ensimmäinen vuosi Tutin hallituksessa ja ylipäätänsä järjestötoiminnassa. Vuoden aikana on ehtinyt oppia paljon uutta, tutustua uusiin ihmisiin ja olemaan monessa mukana.

Sihteerin tärkein tehtävä on pöytäkirjojen kirjoittaminen, ja sen lisäksi sihteeri tekee päätöslistat pöytäkirjojen pohjalta sekä vastaa Tutin jäsenrekisteristä. Sihteerin tehtävien näkökulmasta suurin uudistus tulee olemaan Tutin jäsenrekisterin siirtyminen täysin Kide.appiin. Jäsenrekisteriuudistus on ollut jo hyvän tovin työn alla ja nyt sen kanssa on päästy loppusuoralle. Syyskokoukseen mennessä jäsenrekisteri on siirretty kokonaisuudessaan sähköiseksi Kide.appiin. Kerran vielä muistutuksena vanhemmille Tutin jäsenille: vielä kerkeää käydä rekisteröitymässä jäseneksi Kide.appissa, jos sitä ei ole vielä tehnyt!

Vuoden alussa tietenkin vähän jännitti se, kuinka sitä selviää pöytäkirjojen kanssa ja että sisäistääkö homman tarpeeksi hyvin. Pian selvisi, että pestikohtaisiin tehtäviin pääsee helposti sisälle ja pöytäkirjojen kanssa pärjää hyvin, vaikka ei olisikaan ne nopeimmat sormet kirjoittamisessa. Tehtävään sain hyvän perehdytyksen ja puheenjohtaja on ollut aina apuna, jos ongelmia on tullut vastaan.

Olen kokenut sihteerin pestin erityisen hyvänä pestinä aloittaa järjestötoiminta, sillä tehtävät on helppo sisäistää sekä ne muuttuvat nopeasti rutiininomaisiksi. Sihteerin pestin kautta pääsee oppimaan paljon uutta koko toiminnasta sekä toisista pesteistä.

Vuosi 2021 on pian vierähtänyt ja takana onkin aivan huippu hauska vuosi! Koronasta huolimatta hallituksella on ollut koko ajan todella hyvä pöhinä päällä. Vaikka keväällä rajoitukset estivätkin osan suunnitelmista, keksittiin niille vaihtoehtoisia toteutustapoja. Nyt kun rajoituksista päästään pikkuhiljaa irti uskon, että pääsemme näyttämään koko potentiaalin! Muun muassa vihdoin pääsemme järjestämään ne kauan odotetut vuosijuhlat.

En olisi voinut toivoa parempaa porukkaa, kuin mikä meillä on kasassa. Parasta järjestötoiminnassa onkin ollut uudet ja myös vanhat kaverit. Haluankin kiittää jokaista Tutin hallituksen jäsentä ja jatketaan samalla tavalla vielä loppu vuosi.

Eemi Rautiainen, sihteeri

Tutti ry

IMG_2895