Hallitusblogi, puheenjohtaja

Tervehdys arvon lukija!

Täällä kirjoittelee Juusolan Miika, neljännen vuoden energiatekniikan opiskelija ja tämän vuoden Tutti ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Jälleen yksi hallitusvuosi on vierähtänyt nopeasti. Etenkin tämä syksy on ollut melkoista haipakkaa rajoitusten höllentymisen jälkeen, kun tapahtumia on päästy taas järjestämään normaaliin malliin. On ollut mahtavaa päästä taas tutustumaan uusiin ihmisiin ja näkemään myös vanhoja tuttuja. Näitä kokemuksia ehtikin tulla ikävä etäaikana!

Järjestötoiminta on näyttänyt positiivisen voimansa jälleen kerran tänäkin vuonna. Hallituksen yhteishenki on ollut loistava läpi koko vuoden, vaikka korona rajoittikin alkuvuoden toimintaa merkittävästi. Jotain mystistä tässä hallitustoiminnassa on, sillä ainakin omien kokemuksieni mukaan, joka vuosi hallitusporukka hitsautuu yhteen ainutlaatuisella tavalla.

Puheenjohtajana tehtäviini kuuluu muun muassa kokousten järjestäminen, ja vastuullani on hallituksen toimintakykyisyys ja järjestön yleisilme. Tämän lisäksi toimin Tutin yleisenä edustus- ja yhteyshenkilönä ja vaikutan erilaisissa johtokunnissa, yhteistyöryhmissä ja valiokunnissa opiskelijaedustajana. Meillä on ollut tänä(kin) vuonna niin hyvä porukka tekijöitä kasassa, että hallituskollegat ja toimihenkilöt ovat tehneet omista tehtävistäni puheenjohtajana varsin helppoja. Jokainen on hoitanut oman tonttinsa todella hyvin, ja olen siitä erittäin kiitollinen koko poppoolle.

Marraskuinen syyskokous lähestyy kovaa vauhtia ja on taas aika valita uudet toimijat ensi vuodelle. Voin koko sydämestäni suositella hallitustoimintaa jokaiselle. Tutissa on paljon erilaisia pestejä, ja jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoista puuhaa. Koen itse, että ilman hallitustoimintaa olisin jäänyt paljosta paitsi opiskelujeni aikana. Hallitustoiminta tarjoaa paljon hienoja kokemuksia ja elämyksiä, ja koen että olen saanut parin hallitusvuoden aikana paljon hyviä taitoja ja eväitä myös tulevaisuuden työelämään. Opiskeluajasta kannattaa muutenkin ottaa kaikki irti, sillä nämä vuodet vierähtävät pelottavan nopeasti ohi.

Tsemppiä kaikille opintoihin ja nähdään tapahtumissa!

Miika Juusola, Puheenjohtaja

Tutti ry

Miika Juusola
Haluamme juuri sinut mukaan Tutin toimintaan! Tarkkaile Tutin somekanavia, sillä siellä ilmoitetaan syyskokouksen ja hallitushaun ajankohdat lähiviikkoina!