Hallitusblogi, projektimestari

Rakkaat Tuttilaiset sekä muu kansa!

Minun nimeni on Otto Runola ja olen 22-vuotias (kohta 23v) miespoikanen Uudestakaupungista. Toimin vuoden 2020 hallituksen yhtenä kahdesta Projektimestarista. Opiskelen toista vuotta tekniikkaa ja tuotantotalous olisi niin kun pääaineena. Yhden vuoden olen jo opintoja tehnyt ja kesäni vietin Varsinais-Suomessa kotokunnassani ja töissä olin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla, mitä muuta tekemässä kuin panemassa sitä kuuluisaa Kukko Olutta, tuttavallisemmin Cock Bärssiä.

Hallitus toimintaan päätin lähteä entisen puheenjohtajan ja nykyisen tuurijuopon Karri Leinosen innoittamana. En yhtään tiennyt mihin pestiin olisi tarkoitus hakea, mutta olin pohtinut nykyistä pestiäni sekä varajäsenen pestiä. En kuitenkaan laittanut hakupapereita sisälle vaan vähän ujostelin aluksi lähteä mukaan. Kuitenkin syyskokouksessa 2019 rohkaistuin kun H-hetki koitti ja asetuin ehdolle. Onnekseni minut valittiin ja siitä alkoi ennenkokematon vuosi Tutti ry:n hallituksessa. En kadu päätöstäni sekuntiakaan.

Projektimestarina olen päässyt toimimaan mitä upeimpien ihmisten kanssa ja suunnittelemaan sekä toteuttamaan mitä upeampia tapahtumia. Alku kevät meni puuhastellessa kaikenlaista pientä projektia juhlavuotemme kunniaksi. Järjestimme muun muassa juhlavuodenavajaiset, Kansalliset lumenveistot sekä Rap -sitsit muutaman mainitakseni. Kaikki alkoi olla myös valmista Vappua ajatellen, mutta vierasperäinen virus saapui Itä-Aasiasta myös tänne meille Suomeen, jolloin paljon hyvää, mitä meidän toimestamme oli järjestetty, jouduttiin perumaan. Kuitenkin vielä on vuotta jäljellä ja katsotaan miten hommat kehittyvät. Innovointi ei meidän kohdaltamme lopu koskaan.

Hallitustoiminnassa olen päässyt tutustumaan mitä ihanimpiin ihmisiin ja saanut paljon uusia elämänmittaisia ystävyyssuhteita. En vaihtaisi mihinkään muuhun tätä porukkaa, joiden kanssa pääsin toimimaan tänä vuonna. Toivon tulevien hallituksienkin olevan yhtä tiiviitä ja reippaita kuin omamme oli vuonna 2020.

Kaikkea hyvää kaikille ja koittakaahan selvitä jouluun saakka! Nähdään taas joskus kampuksella ja zoomeissa.

Parhain Terveisin!
Otto

otto