Hallitusblogi, kulttuurivastaava

Hiiohoi ja halojata päivää!

Tutin hallitusblogeissa alkaa jo maistumaan karvas pohjasakka, kun ollaan pääsemässä loppua kohti tältä vuodelta, mutta muutama kunniallinen mies nousee vielä lauteille.

Speksit: Tapio Kankkunen, 27 veetä, Hesalasta, miespoikanen, kulttuurivastaava, saunamajuri ja tutasonni.

Tällä hetkellä itselläni laahustaa eteenpäin neljäs lukuvuosi täällä länsirannikon helmessä ja se on kyllä pitänyt sisällään jos jonkinlaisia kissanristijäisiä ja kaljankaatajaisia, suurimmaksi osaksi en vaihtaisi niistä mitään pois. Tämän suuren uurastuksen lisäksi alkaa myös toinen hallitusvuosi Tutissa olemaan loppusuoralla. Jännittävin tuntein odottelenkin huomista syyskokousta, jolloin selviää, kenen olkapäille nämä arvokkaiden virkojen viitat lasketaan.

Tuntuu, että kesästä on vain muutama viikko aikaa, joten onkin hyvä aloittaa lobbaaminen sieltä. Vietin itse toisen kesäni täällä Vaasassa, Wärtsilän “norsunluutornissa” koordinoimassa logistiikka ja hallitsemassa materiaaleja. Akateemisen urani alkuvaiheilla tuntui oudolta ajatukselta jäädä tänne Vaasaan kesäksi, mutta oikeastaan nämä hallitushommat olivat suurin syy siihen, miksi tänne halusinkin sitten jäädä. Toissa kesänä pääsin ABB:llä veivaamaan Jungheinrichilla logistiikkahommissa, kerron siitä mielelläni lisää saunanlauteilla.

Kulttuurivastaavana ei valitettavasti tänä vuonna päässyt toteuttamaan täysimääräisesti aivan kaikkea sitä, mitä ajatuksena oli, mutta totuttujen toimintatapojen ja tapahtumajärjestämisen eri mahdollisuuksien pähkäily antoi kyllä omat tuliset kukkosoosinsa mukaan toimintaan. Lohduttavana asianhaarana tietenkin toimi nykyisen yrityssuhdevastaavan kanssa jo jonkin aikaa tammitynnyrissä hiljaksiin käynyt Tutin epävirallinen alahuone – pr-osasto – joka vastaa siitä, että Whatsapp-ryhmissä ei pääse Harviat viilenemään, mitä sitten valtioneuvosto ikinä linjaisikaan. Toivottavasti ensi vuonna pääsisimme taas tuomaan tämän kokonaisvaltaisen 5D-kokemuksen teille henkilökohtaisesti. Olisitkohan juuri sinä meidän seuraava jäsenemme tuomaan tätä poikkitieteellistä ilosanomaa koko Vaasan korkeakoulujen yhteisölle?

Muistakaahan tekniikan fuksit tulla kokeilemaan sovituslakkeja tämän viikon perjantaina. Viisi kokoa liian isoa räppikattilaa ei ole mukava kantaa päässä, joka ei todellakaan ole mikään pelkkä hattuteline.

Tulkaahan kaikki kynnelle kykenevät ja kykenemättömät Tutin syyskokoukseen kahmimaan pestejä ja tekemään loppuelämänne paras päätös, näitä muistoja ja ystäviä ei rahalla saa. Nähdään löylyissä!

The most bestest regards,
Tapio Kankkunen
Kulttuurivastaava
Tutti Ry

WhatsApp Image 2020-11-04 at 12.41.23