Tervetuloa fuksi!

Onnittelut opiskelupaikasta Vaasassa ja tervetuloa osaksi Tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateemista yksikköä!

Mun nimi on Aleksi ja toimin Tutin viestintävastaavana. Mulla alkaa toinen yliopistovuosi nyt syksyllä automaatio- ja tietotekniikan opintojen parissa. Vapaa-ajalla mut voi bongata valokuvaamasta milloin mistäkin tapahtumasta. Muutin Seinäjoelta eikä päätös tulla Vaasaan ole kaduttanut ollenkaan. Ihmiset ovat mukavia ja ympäristö viihtyisä. 

Olet löytänyt nettisivuillemme uusille opiskelijoille suunnattuun osioon. Uutena opiskelijana eli fuksina tietotulva voi ensimmäisinä viikkoina olla suuri. Olemmekin koonneet nettisivuillemme oleellisimmat tiedot, mitä sinun olisi uutena opiskelijana hyvä tietää. Sivuilta löydät mm. paljon tärkeää tietoa omasta ainejärjestöstäsi Tutista sekä tutoreista. Erityisesti nettisivujemme ”Fuksille” -osiossa on sinun syksyäsi helpottavaa tietoa, mihin kannattaa perehtyä ajan kanssa ja palata aina tarvittaessa.

Tutti ry on ennen kaikkea ainejärjestösi, mutta myös monen eri opintosuuntauksen opiskelijoiden kohtaamispaikka. Mikä tekee Tutista ainutlaatuisen, on se että jäsenemme koostuvat sekä tekniikan että kauppatieteiden opiskelijoista. Ainejärjestömme piirissä onkin tuotantotalouden (DI ja KTM), tietojärjestelmätieteen, data-arkkitehtuurin, sähkö- ja energiatekniikan, automaatio- ja tietotekniikan, sekä edellä mainittujen opintosuuntauksien maisterivaiheen opiskelijoita.

Tutti ry toimii jäsenistönsä edunvalvojana. Pidämme huolen aktiivisesti jäsenistömme oikeuksien toteutumisesta yliopistolla esimerkiksi koulutuspolitiikan osalta. Keräämme jatkuvaa palautetta, jonka avulla voimme kehittää opiskelijoiden yliopistoelämää. Opiskeluun ja kurssisuorituksiin liittyvät ongelmakohdat selvitetään ja kehitysehdotuksia viedään eteen päin yliopiston henkilökunnalle.

Edunvalvonnan lisäksi Tutti järjestää vastapainona erilaisia vapaa-ajan tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten excursioita, akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä ja urheilulajikokeiluja. Tutti on siis monipuolinen järjestö, joka on aina jäseniensä asialla!

Tiedotamme jäsenistöämme säännöllisesti. Tavallisesti syksystä kevääseen tuttilaisten sähköpostilistalle ilmestyy joka maanantai viikkotiedote. Sen kautta tiedotamme jäsenistöä tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista. Tämän lisäksi kannattaa ottaa seurantaan Tutin sosiaalisen median kanavat, joissa muistutellaan ja tiedotetaan seuraajia Tuttiin liittyvistä asioista. Eri viestintäkanavilla haluamme tuoda sinua lähemmäksi toimintaamme. Seuraamalla meitä pysyt hyvin kartalla mitä ainejärjestössäsi tapahtuu etkä missaa mitään oleellista!

Meidät löydät Instagramissa @tuttiry ja Facebook-sivu @tuttiainejarjesto. Facebookista löytyy myös Tutti ry -Facebook-ryhmä. Yksi tärkeimmistä tiedotuskanavista on Tutin Telegram-kanava, johon liittyminen on erittäin suositeltavaa. Näiden lisäksi Tutilta löytyy LinkedIn-profiili sekä Jumppakerho-WhatsApp-ryhmä liikuntaan liittyviä ilmoituksia varten. Lisäksi Tutin Discord-kanavalta saat opiskeluseuraa tai kavereita vapaampaan hengailuun. Helppo tapa tutustua kanssa opiskelijoihin etänä!

Fuksivuotesi tulee olemaan alku uudelle, joten nauti jokaisesta vuoden tarjoamasta hetkestä. Lähde mukaan Tutin toimintaan ja tapahtumiin rohkeasti ja muista, että kanssasi aloittaa suuri joukko muitakin uusia opiskelijoita, joille kaikki on yhtälailla uutta. Tuttilaisista saat suuren verkoston ja pitkäaikaisia ystäviä. Älä jää yksin asioiden kanssa, apua saa ja pitää kysyä, ja sitä on aina tarjolla! Yhdessä tehden opiskeluajastasi tulee ikimuistoista.

Aleksi Luoma
viestintävastaava, Tutti ry
viestinta@tutti.fi

PIC_7074 kopio