Tervetuloa fuksi!

Suuret onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa osaksi Tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateemista yksikköä!

Olet löytänyt tiesi nettisivujemme uusille opiskelijoille suunnattuun osioon. Uutena opiskelijana eli fuksina tietotulva voi ensimmäisinä viikkoina olla suuri, joten olemme koonneet nettisivuillemme oleellisimmat tiedot, mitä sinun olisi uutena opiskelijana hyvä tietää. Sivuilta löydät mm. paljon tärkeää tietoa omasta ainejärjestöstäsi Tutista sekä tutoristasi. Erityisesti nettisivujemme ”Fuksille” -osiossa on sinun syksyäsi helpottavaa tietoa, joka kannattaa lukea huolella.  Suosittelen sinua lämpimästi tutustumaan myös Tutin muuhun toimintaan nettisivuiltamme.

Tutti ry on ennen kaikkea ainejärjestösi, mutta myös monen eri opintosuuntauksien opiskelijoiden kohtaamispaikka. Mikä tekee Tutista ainutlaatuisen, on se että jäsenemme koostuvat sekä tekniikan että kauppatieteiden opiskelijoista eli niin sanotuista teollisuusekonomeista. Ainejärjestömme piirissä onkin tuotantotalouden (DI ja KTM), tietojärjestelmätieteen, sähkö- ja energiatekniikan, automaatio- ja tietotekniikan, sekä näiden kaikkien edellä olevien maisterivaiheen opiskelijoita.

Tutti ry toimii jäsenistönsä edunvalvojana. Pidämme huolen aktiivisesti jäsenistömme oikeuksien toteutumisesta yliopistolla esimerkiksi koulutuspolitiikan osalta. Keräämme mm. jatkuvaa palautetta, jonka avulla voimme kehittää opiskelijoiden yliopistoelämää. Edunvalvonnan lisäksi Tutti järjestää vastapainona erilaisia vapaa-ajan tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten excursioita, akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä ja urheilukokeiluja. Tutti on siis monipuolinen järjestö, joka on aina jäseniensä asialla.

Tiedotamme jäsenistöämme säännöllisesti. Tavallisesti syksystä kevääseen tuttilaisten sähköpostilistalle ilmestyy joka maanantai viikkotiedote. Sen kautta tiedotamme jäsenistöä tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista. Tämän lisäksi kannattaa jo aikaisessa vaiheessa ottaa haltuun Tutin sosiaalisen median kanavat kuten Instagram (@tuttiry) ja Facebook. Facebookissa kannattaa ehdottomasti liittyä myös Tutti ry Facebook-ryhmään! Näiden lisäksi Tutilta löytyy LinkedIn -profiili, jonka suosittelemme ottamaan myös seurantaan. Eri viestintäkanavilla haluamme tuoda sinua lähemmäksi toimintaamme. Seuraamalla meitä pysyt hyvin kartalla mitä ainejärjestössäsi tapahtuu!

Fuksivuotesi tulee olemaan varmasti yksi ikimuistoisimmista vuosistasi, joten nauti jokaisesta vuoden tarjoamasta hetkestä. Muista, että kanssasi aloittaa joukko muitakin uusia opiskelijoita, joille kaikki on yhtälailla uutta. Joten et varmasti ole yksin uuden edessä. Tuttilaisista saat suuren verkoston ja pitkäaikaisia ystäviä. Vielä kerran lämpimästi tervetuloa Tuttiin!

Aurora Harmanen, Tutti ry:n tiedotusvastaava