Mikä on ESTIEM?

European Students of Industrial Engineering and Management, lyhyemmin ESTIEM, on Euroopan laajuinen järjestö tuotantotalouden opiskelijoille.

ESTIEM:n tavoite on edistää opiskelijoiden välisiä suhteita sekä tukea heidän kehitystään.
ESTIEM tekee yhteistyötä eri yliopistojen, yritysten sekä organisaatioiden kanssa ja pyrkii siihen, että jokaisella IEM-opiskelijalla olisi yhteys myös muiden eurooppalaisten opiskelijoiden lisäksi myös muihin yliopistoihin ja yrityksiin.

Tapahtumia järjestetään vuosittain yli 180 kappaletta ympäri Euroopan, joihin jokainen ESTIEM:in jäsen voi osallistua. Tapahtumia löytyy laidasta laitaan, on koulutuksia, kilpailuja, lyhyempiä vaihtoja eri Local Group:ien välillä sekä vapaamuotoisempia tapahtumia.

ESTIEM:llä on kolmessa kymmenessä maassa jopa 79 Local Group:ia, joka tekee siitä suuren verkoston. Suomessa toimii viisi Local Group:ia, joista yksi on ESTIEM Local Group Vaasa eli LG Vaasa.

ESTIEM LG Vaasa on osa ESTIEM-järjestöä ja toimii paikallisesti Vaasassa. Jäseniä voivat olla tuotantotalouden tekniikan
sekä kaupan puolen opiskelijat.

LG Vaasan hallitus koostuu tuotantotalouden opiskelijoista, jotka vastaavat paikallisesta toiminnasta sekä järjestävät
myös kansainvälisempää toimintaa. 
LG Vaasa järjestää vuosittain noin viikon mittaisen vaihdon jonkun toisen Local Group:n kanssa. Tapahtumia järjestetään myös paikallisesti, kuten esimerkiksi Kyrö-sitsit ja Tuta-tjt pikkujoulut yhdessä Tutti ry:n kanssa.

Jokainen tuotantotalouden opiskelija voi liittyä helposti ESTIEM:iin eikä se maksa tai velvoita mihinkään. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla estiem@tutti.fi


LG Vaasan löydät Facebookista sekä Instagrammista:

IG: estiemlgvaasa
Fb: ESTIEM LG Vaasa

ESTIEM:n nettisivuilta löydät lisätietoa ESTIEM:stä ja tapahtumista:

www.estiem.org